Blogi muuttaa

Metallisydämen blogin ensimmäinen kirjoitus on julkaistu elokuussa 2009. Nyt, kolme ja puoli vuotta myöhemmin en enää osaa olla kirjoittamatta tänne ajatuksiani treeneistäni ja elämästä yleensäkin. Nyt on aika astua eteenpäin.

Toukokuun alussa Metallisydämen blogi siirtyy osaksi FitFashion.fi blogiyhteisöä. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö, joten onhan se luonnollista että myös Suomen suosituin (ja ainoa) Metallisydän siirtää oman bloginsa sinne 🙂

Metallisydämen blogi tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, siitä ei tingitä! Sama hölmö kaljupää pyörii kuvissa ja samat hölmöt jutut ja kuiva huumori jatkuvat, ainoastaan blogin sijainti muuttuu. Muutoksen jälkeen Metallisydämen blogi löytyy osoitteesta metallisydan.fitfashion.fi (sekä www.metallisydan.fi joka ohjaa myös samaan paikkaan)

Toivottavasti pysyt mukana ja löydät lukemaan höpöhöpöjuttujani jatkossakin uudesta osoitteesta!

P.S. Blogin seuraamista helpottaa jos tykkäät blogista facebookissa…

TÄSTÄ tykkäämään 🙂

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Blogi muuttaa”

  1. Tyttöjen perään FitFashionille. Mikäs siinä, jos luottaa ennemmän pukuherroihin valmistun vuonna 2014, kuin 14 vuotta vanhaan bloggeriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta