Uutta ulkoasua…

Kevät on uudistumisen aikaa, puihin puhkeaa lehtiä, ruoho alkaa vihertää ja lämmin tuuli puhaltaa. Luonto herää eloon ja Metallisydänkin alkaa heräillä talvihorroksestaan. Keväällä onkin mukava haudata talven hupparit kaapin perälle ja hankkia uutta keväistä vaatetta, laittaa sohvalta tummat ja lämpimät viltit varastoon ja hankkia tilalle jotain pirteää keväistä. Kevät on hyvää aikaa uudistua.

Kevat

Tässä kun on juuri muutto takana, päätettiin muuton loppusilauksena heittää vanhat tunkkaiset verhot ja sohvatyynyt pois ja hankkia tilalle uudet ja pirteän keväiset. Ajatuksena mukava, mutta toteutus olikin sitten hiukan hankalampi…

Ensin suunnattiin kangaskauppoihin. Kyllä, monikossa. Maallikko voisi luulla että yhden kangaskaupan valikoimasta löytyisi kaikki tarvittava, mutta ehei, ei sitä yhdestä kangaskaupasta kaikkea löytynyt, meillä kun oli selkeä ajatus siitä, mitä haemme.

Kangasta, metri jos toinenkin…

Riittävän paljon kanhaskauppoja kierreltyämme saatiin tarvittavat kankaat hankittua. Ei toki kaikkia kerralla ja kankaiden lisäksi piti yksi verho vielä tilata valmiiksi tehtynä (ei ole muuten ihan halpaa herkkua tuo kankaiden shoppailu…)

Yhden kierroksen saalis…

Lopulta kankaat käytiin viemässä ompelijalle mittojen kanssa ja nyt odotellaan malttamattomana että uudet verhot ja sohvatyynyt saadaan hakea. Sinä aikana onkin hyvä hankkia uudet verhotangot sun muut systeemit… Kuvia on sitten luvassa 🙂

Kun kämppä on kuosissa, on seuraavaksi aika uudistaa omaa kevätluukkia. Hupparit voi kohta tosiaan haudata kaapin perälle ja kesäksi päälle pitää löytää uutta T-paitaa. Nyt suuntaankin katseen esimerkiksi Eckon uusiin paitamalleihin ja niitä myyviin verkkokauppoihin, eiköhän sieltä jotain makeeta kesäpaitaa löydy…

Kai tässä voisi jonkinlaista keväistä kiristelyjaksoakin kehitellä että kehtaa sitten kesähelteellä ottaa uuden paidan välillä pois päältäkin… Paljon en aio painoa pudottaa, mutta jos ihan hiukan kiristelisi tuota kuntoa…

Niin ja on tässä bloginkin osalta jonkinlaisia muutossuunnitelmia… keväiset muutoksen tuulet puhaltavat 😉 Siitä kuitenkin enemmän vasta sitten kun se alkaa olla ajankohtaista…

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Uutta ulkoasua…”

  1. Ai, tuleeko blogiin takasi päivän sukat ja lumiriehumiset vieläkö sitä nipinnapin ehtii. Pilasit kyllä koko talvenko et menettäny hermoja lumen kans 🙁 Aurinkoki on saakeli +39 varjosa sun takia.

    • Aattelin uutta ”päivän kalsarit” osiota… Ja kyllähän tuo lumi pikkuhiljaa alkaa hermoa kiristää :/Ai niin, haista paska siellä +39:ssä… >:(

  2. Pystyyköhän tavallinen pulliainen käyttään näitä Eckon vaatteita. Vai tuleekohan joku kumipää kyseleen, että harrastaaks vaparia ku sulla on Ecko/Tapoutin vaatteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta