Taas vauhdissa

Oli tuossa pääsiäsiviikko totaalista treenitaukoa, yhteensä yhdeksän päivää yhteen menoon. Ennenkuulumatonta! Mutta niin se vaan oli ettei remontti- ja muuttohommien yhteydessä ehtinyt edes ajatella treenaamista. Nyt alkaa hiljalleen olla tavarat paikoillaan, vaikkakin paljon on vielä tavaroita laatikoissa ja purkamatta. Tärkeimmät on kuitenkin jo saatu purettua ja järjesteltyä paikoilleen…

Useamman päivän mittainen treenitauko saa minussa aina aikaan ”läskiolon”. Tällä kertaa sitä ei kuitenkaan oikeastaan ehtinyt edes huomaamaan, sen verran oli kiirettä koko ajan. Syömisetkin meni hiukan miten sattui ja välillä taisi stressitasot heilua pilvissä. Kaikesta huolimatta olen sitä mieltä että tauko saattoi tehdä jopa hyvää (pakko uskotella itselleni niin), sen verran mukavalta tuntui taas treenata.

taa

Eiköhän tästä taas vauhtiin päästä!

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Taas vauhdissa”

  1. No niin Jari, nyt sitte into piukeana! ;D Tsempistä, kyllä lähtee!! 😀 Ja onnea uteen kotiin myös Teille. <3

  2. Tauot on perseestä, mut sullahan ei koskaan mitään virallisia kunnon täyslepoviikkoja juuri ole? Am I right? Siksi jaksan uskoa, että tosta on vain hyötyä tulevia treenejä silmälläpitäen. Näin asiantuntijan pätevällä äänensävyllä totean tämän faktaksi 😉 Lihakset saa ainakin pirun kipeeksi tauon jälkeisellä viikolla!

    • Oikeessa olet, en juuri koskaan pidä paria päivää pidempiä treenitaukoja. Nytkin vain pakon edessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta