Huh huh!

Nyt voi totisesti sanoa että huh huh! On nimittäin viikko remppaa ja muuttoa takana. Sen verran on kiirettä ollut, että koko viikkona ei ole ehtinyt sen kummemmin treenaamaan kuin nettiin blogia päivittämäänkään. Taitaa olla blogihistoriani pisin tauko päivityksissä… eikä näin pitkää treenitaukoakaan ole kovin usein ollut.

Uuden kodin avaimet saatiin viikko sitten sunnuntaina ja siitä se sitten alkoi. Koko viikko painettiin pitkää päivää hakien uusia kalusteita sun muita, maalaten, tapetoiden, kaappeja kooten ja muuttaen.

Remppahommat sujui ihan hyvin mitä nyt hiukan tapetointi takkusi… Epätoivo alkoi iskeä kuitenkin vasta perjantaina kun muutettiin. Miten sitä tavaraa voikaan olla niin helevetisti? Kuka ne kaikki kantaa? Mihin ne kaikki mahtuu? Ilman kunnon muuttoapua ei hommasta olisi tullut mitään. Suuri kiitos rakkaille perheillemme ja erityisesti ”Rehtori & Co”:lle, ilman teitä kannettaisiin laatikoita vieläkin 🙂

Nyt alkaa stressitasot hiljalleen laskea kun suurin osa tavaroista on jo saatu paikoilleen, eiköhän tämä tästä… ja treenaamaankin olisi tarkoitus taas ehtiä 🙂

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Huh huh!”

  1. Onnea uuteen kotiin 🙂 Varmaan kiva sitten kun saa kaikki paikoilleen ja valmiiksi. Se hyvä fiilis uudesta kodista jatkuu pitkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta