Lisää ravinteita, lisäravinteita :)

Kun treenaa paljon, kuluu myös lisäravinteita paljon. Sillä on kuitenkin melkoinen merkitys mitä lisäravinteita käyttää. Itse olen tässä vuosien varrella käyttänyt monenmoisia lisäravinteita. Alkuun käytin mitälie maustamatonta heraa kun ei muuhun oikein ollut varaa. Sama juttu palkkarin kanssa, ostin halvinta mitä löysin. No eipä ollut kumma että vatsa oli sekaisin ja palautuminen ihan mitä lie. Käytössä on myös ollut vaikka mitä tribulusta ja muuta höpöhöpöä.

Vinkkini kaikille lisäravinteiden ystäville on seuraava: Mieti mitä lisäravinteita oikeasti tarvitset, mitkä oikeasti toimivat. Sitten pudota kaikki muu turha pois ja panosta noiden tärkeimpien lisäravinteiden laatuun. Näin olen itse toiminut ja lisäravinnevalikoimani koostuukin tällä hetkellä palkkarista, lisäproteiinista, aminohapoista ja treenilaturista johon lisään beta-alaniinia. Määrällisesti aika vähän, mutta siksi voinkin panostaa niiden laatuun. Olen sitä mieltä että Mannisen lisäravinteet ovat markkinoiden laadukkaimpia, siksi tilasin tälläkin kertaa lisäravinteet Manniselta.

Tilasin juurikin noita mainitsemiani lisäravinteita, eli palkkariksi Anabolic Overdrive 2:ta, lisäproteiiniksi huippulaadukasta hydrolisoitua heraisolaattia HydroISO:a, aminohapposekoitus EAA+:aa ja treenilaturiksi Mania!:a johon sekoitettavaksi BetaPure Beta-alaniinia. Lisäksi pari tyylikästä sheikkeriä 🙂

Jospa noilla taas pari kuukautta pärjäilisi…

Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Lisää ravinteita, lisäravinteita :)”

  • Paljon enemmän kuin alkoholiin ja tupakkaan vuodessa ;)Kyllähän noihin tosiaan jonkin verran rahaa menee. Tarkkaan en ole laskenut, enkä taida uskaltaa laskeakaan… Se on kuitenkin tietoinen valinta 🙂

 1. Itse olen kyllä äärimmäisen onnellinen tuosta yhteistyöstä Mannisen kanssa, sillä nuo lisäravinteet on oikeasti aivan järkyttävän hyvälaatuisia. En halua mitenkään aliarvioida muita firmoja, mutta kuinkapa monella Suomalaisella lisäratskufirmalla on vastaavanlaista palautusjuomaa kuin tuo AO2 taikka edes omaa Hydro-isolaattiproteiinia? Nii-i…Ja tuosta Maniasta olen tykännyt itehin. Pistää vielä sitrumalaa siihen sekaan ja beta-alaniinia niin toimii. 🙂

  • Samaa mieltä olen, Mannisen lisäravinteiden laatu on omaa luokkaansa ja nimenomaan AO2 ja HydroISO on aika korkealaatuista tavaraa.Mania on mun mielestä loistava laturi, antaa mukavan lisäpotkun treeniin.

  • /,,/ Oisin napsinu anabolic overdraivia itellekki tulevien arvokisojen varalle mutta nyt oon niin ahdingossa että häätyy katella uusiksi sitte seuraavan kerran kun tuun Suomeen visiitille. Toi proteiini on melko loistavaa, Manialle mulla alkaa kertyyn aika paha toleranssi kun kiskon sitä kahesti päivässä 😀 Nytten testailen tuota EAA+

  • EAA+ on loistavaa, mä tykkään tosi paljon. Laitteleppa sitten viestiä mitä sä tykkäät kun oot jonkin aikaa testannu…

 2. oon ite käyttäny reilun vuoden AO2:sta ja nyt sit otin vaihtelun vuoksi erään toisen firman recoveryä ja voi vtu mitää litkuu se oli!en ees muistanu minkälaisia liruja ne onkaan!! 😀 saman tien lähti tilaukseen AO2:sta!HUIPPUTUOTE!!

  • Mä en edes harkitse minkään muun palkkarin käyttämistä. AO2 on viimeinen lisäravinne mistä suostuisin luopumaan.

 3. ”Mä en edes harkitse minkään muun palkkarin käyttämistä. AO2 on viimeinen lisäravinne mistä suostuisin luopumaan.”Hehe,muistan kuinka epäluuloisesti otit mustaherukka AO2 testiin,epäilit makua ja kaikkea.Näin se mieli muuttuu matkalla uusien kokemuksien myötä.Tilasit suoraan Manniselta? Kallista on miehen omassa puljussa, AO2 65,47 euroa ja Sporttimekassa 54,90.HydroIso 57,40 euroa ja Sporttimekassa 49,90.

  • Joo, mäkin muistan nuo ennakkoluulot :DMaku tosiaan etukäteen epäilytti vahvasti kun oli tottunu suklaaseen, mutta yllätys oli todella positiivinen. Nyt homma onkin kääntyny siten, että tunkkanen suklaapalkkari tuntuu vastenmieliseltä vaihtoehdolta jo pelkän makunsa takia :)Sitä myös epäilin, että onko AO2 hintansa arvoinen kun oli siihen asti käyttänyt puolta halvempia palkkareita, mutta kuten sanoin, enää en luopuisi, on todellakin joka pennin arvoista :)Joo tilasin Manniselta niin sain kaikki haluamani samassa paketissa.

 4. Mannisen Anabolic Overdrive 2 on testatusti paras palkkari. Muita Mannisen tuotteita ei ole VIELÄ tullut testattua mutta tilaukseen on menossa ainakin Mania ja Citrupure.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta