Äänestys suoritettu, uusi tyyli on valittu!

Viikko sitten suunnittelin uutta tyyliä talven tuiskuihin, en kuitenkaan osannut päättää mille linjalle lähtisin joten pyysin apua blogin lukijoilta. TÄÄLLÄ sai äänestää suosikkikotsaa. Nyt on äänestys suoritettu ja uusi tyyli selvillä.

Muiden päähineiden osalta äänet jakautuivat kohtalaisen tasan, mutta ylivoimainen voittaja oli Miehekäs karvakotsa joka keräsi lähes puolet annetuista äänistä! Ei siis muuta kuin etsimään hattuun sopivaa miehekästä pilkkihaalaria 🙂

miehekas_karvakotsa

Äänestäneiden kesken arvottiin uusin Body-lehti. Onnekas voittaja oli tällä kertaa nimimerkki harkimo

Laita harkimo osoitetietosi sähköpostiin [email protected] niin laitan lehden postiin.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta