Mun elämä

Jotkin uskonnot lupaavat ikuista elämää tuonpuoleisessa, jotkin taas että synnytään uudelleen vaikka koppakuoriaisena. Minä uskon että meillä on jokaisella vain tämä yksi elämä. Siksi minusta onkin tärkeää käyttää se hyvin.

Mutta mitä se tarkoittaa? Milloin voi sanoa käyttäneensä elämänsä hyvin? Se saattaa tarkoittaa eri asiaa eri ihmisille. Minulle ei ole tärkeää saavuttaa jotakin hienoa, voittaa olympiakultaa, keksiä syöpälääkettä tai lentää kuumailmapallolla maailman ympäri. Minä haluan pystyä ajattelemaan että olen elänyt onnellisen elämän. Haluan vanhana papparaisena ajatella että näin sen pitikin mennä, olla tyytyväinen elämääni.

Mutta mikä sitten tekee minut onnelliseksi?

Työ. Käytämme todella suuren osan elämästämme työntekoon, siksi minusta onkin tärkeää tehdä työtä josta nauttii. Voin ylpeänä sanoa että teen unelmatyötäni. Jossakin muussa työssä saattaisin toki tienata enemmän, mutta se ei ole minulle yhtä merkityksellistä kuin se, että voin sanoa nauttivani työstäni, meneväni mielelläni töihin, joka päivä.

Harrastus/elämäntapa. Nautin harrastuksestani ja siitä onkin muodostunut minulle paljon enemmän kuin harrastus. Treenaaminen ja siihen liittyvät asiat ovat minulle enemmänkin elämäntapa. Nautin suunnattomasti treenaamisesta, tarkasta syömisestä ja niiden aiheuttamasta hyvästä olosta sekä siitä että pystyn muokkaamaan kehoani haluamaani suuntaan.

Perhe ja ystävät. Minulla on maailman paras sisko ja ihania ystäviä, mahtavia vanhempiani unohtamatta. Heille voin kertoa murheeni ja heidän kanssaan voin iloita. He ovat aina tukenani ja turvanani. Elämä olisi melko yksinäistä ilman heitä.

Sitten vielä se tärkein, nimittäin rakkaus. Olen onnekseni löytänyt rinnalleni sen oikean, ihmisen joka tekee minut äärettömän onnelliseksi, saa joka päivä hymyn huulilleni ja sydämen rinnassani lepattamaan. Ihmisen jonka kanssa haluan jakaa arkeni ja elämäni, kaiken. Minusta on ihana ajatella että kun papparaisena mietin elämääni taaksepäin, voin puristaa rakastamani ihmisen kättä kun ajattelen että näin sen pitikin mennä.

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Mun elämä”

  1. Ihmisen sielu on ikuinen,ruumis hajoaa kuoltuamme.sielu siirtyy eteenpäin,seuraavalle tasolle kohti Universumin ikuista Rakkautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta