Metallisydämen spesiaalipaketit

Eri lisäravinnefirmoilla on usein erilaisia lisäravinnepaketteja myynnissä, milloin niissä on samassa paketissa herapussi, kalaöljyä ja t-paita, milloin massanlisääjää ja rasvanpolttajaa. Eihän noissa ole mitään järkeä. Koostaisivat nuo paketit edes jotenkin loogisesti… Mannisella oli sentään joulukuussa tarjouspaketeissaan jotain järkeä, karppaajan herkuttelupaketissa oli eri makuisia protein puddingeja, terveyspaketissa oli omegoja, ALA+:aa ja vihreäteeuutetta. Niissä oli jo jotain oikeaan suuntaan, mutta päätin silti itse koostaa omat spesiaalipakettini, ihan vapaasti saa ottaa ideat käyttöön…

Ensimmäisenä Metallisydämen tehotreenipaketti!

Metallisydämen tehotreenipaketti sisältää seuraavat treenin ympärillä tarvittavat lisäravinteet:
(mukana myös omat käyttösuositukseni kyseisille lisäravinteille)
– Treenilaturi Mania!
Otetaan noin puolta tuntia ennen treeniä, antaa lisää energiaa ja tehoa treeniin.
– Aminohapposekoitus EAA+
Sekoitetaan treenin aikana nautittavan veden sekaan, hörpitään treenin aikana.
– Palautusjuoma Anabolic Overdrive 2
Sekoitellaan pyörivin liikkein (ei sheikkaamalla) ja aletaan hörppiä noin 20 minuuttia ennen treenin loppua.

Noilla jos ei treenitehot kasva ja palautuminen nopeudu, on vika miehessä (tai naisessa), ei lisäravinteissa!

Metallisydämen tehotreenipaketin lisäksi koostin Mannisen tuotevalikoimasta varmasti tehokkaan Metallisydämen testosteronibuusteripaketin. Tämä on ihan omakehittelemäni paketti ja perustuu tieteellisten tutkimusten sijasta mutu-tuntumaan ja maalaisjärkeen.

On se nimittäin kumma jos keho ei nosta puolustusmekanismina testosteronituotantoa räjähdysmäisesti pilviin kun lähtee treenaamaan pinkki pipo päässä ja palkkari pinkissä sheikkerissä!

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Metallisydämen spesiaalipaketit”

 1. 😀 Sun pitää pyytää vielä emännältäs Shock Absorberin hikipyyhe lainaksi, silloin tuo pinkki setti on takuulla täydellinen.

 2. Tykkään ehottomasti tuosta oksasta sinun ikkunan takana. Sitä voi kyylätä ympäri vuoden :)! Mie tilasin 2 buusteripakettia Manniselta, toimii kamppailulajisa hyvin toi Mania, ei ala perse soimaan. Mites tuon EAA+ kans, se on kyllä niin kuningas sekotus että hötsyn tötsyn, vieläkö sais leusiinia ripauksen lisää. Kannattaisko se kiskassa ennen treeniä, aikana vai jälkeen kun laihdutus on alta pois..? Mulla on melkosen pitkät nää treenit.

  • Oot iha huippu Jari!! 😀 Ja niin joo, oonko vielä kehunutkaan, että oot kyllä tosi mallikas, ja hyvässä kunnossa! Tsemppistä!

  • Dexteri: Vetäse 10 grammaa EAA+ ennen treeniä ja lisää treenijuoman sekaan toiset 10 grammaa.Kerttu: Kiitos kehuista 🙂 Ja tsemppistä sullekin!

  • Jopas.. Tuohan saattais pian toimiakki 🙂 Justiinsa nipinnapin riittäis vielä jauhokki tavotepäivään asti jos käyttäis vain hankalina päivinä nuin. Häätyypä kokeilla, pommittelen sinua sittekkö oon testaillu

 3. Ei niitä aminoja kannata ennen treeniä ottaa. Treenin aikana ja jälkeen.

 4. Minä ainakin otan BCAA aminoja ennen treeniä.Taitaa olla Manninen Metskun sponsori kun omia tuotepaketteja mainostat?

  • Voihan aminoja ottaa vaikka useampaankin otteeseen, mutta itse otan EAA:t treenin aikana.Hehe, noi on ihan mun ite kehittelemät tuotepaketit ja ihan ilman Mannisen lupaa jopa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta