Uusi perheenjäsen

Joulu on nyt takana ja kuten aiemmin kirjoittelin, odotin joulua ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Odotus ei mennyt hukkaan, joulu oli mahtava 🙂 Oli hienoa viettää aikaa läheisten ja rakkaiden ihmisten kanssa, syödä hyvin ja ottaa rennosti.

Jouluna myös perheemme sai uuden jäsenen, pieni karvainen lapsi Rico liittyi joukkoomme 🙂

Oli siinä ihmettelemistä kun pienenpieni karvakasa touhusi pitkin lattiaa…

Välillä piti levätä…

niin isännän kuin koirankin 🙂

Jatkossa voi Metallisydämen blogissa odottaa törmäävänsä treenijuttujen, lisäravinteiden ja erilaisten höpöhöpö-juttujen lisäksi myös koirajuttuihin… Odotettavissa on kiroamista miten karvamöykky on syönyt treenikassin kulman rikki tai miten rasittavaa on lähteä aikaisin aamulla lenkille loskasäähän, mutta myös ällölälly-juttuja siitä miten ihana ja söpö tuo pieni nappisilmä on… Koittakaa kestää!

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Uusi perheenjäsen”

  1. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Se on sitten tiedossa kovaa koirankoulutusta:)

  2. Metallisydämen blogi muuttuu koko ajan ihanammaksi seurata. <3 Oletko miettinyt alkavasi harrastaa jotain koiraurheiluakin? :)- Kendra

  3. ….On vaan ajankysymys millon Tulee se vähän ’karvattomampi perheenjäsen’ …Niin perus että eka dogi ja sitte se oikee vavva <3

  4. Täytyy udella mistä rotuvalinta? Muistelen että takavuosian kirjoitit staffista, et uutta staffia ajatellut?

    • Ihan oikein muistelet, mulla oli aiemmin Staffi (joo, tiedän että rotunimet kirjoitetaan pienellä, mutta tuo Staffi kirjoitetaan aina isolla).Elämässäni on tällä hetkellä myös kaksi ihanaa pientä poikaa, joten rotuvalinnassa piti ottaa huomioon myös lapset. Ja onhan tuo nyt aivan ihana ilmestys <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta