Olkapäät burning

Hehe, kaksikielinen otsikko, nyt meinaan tulee sitä kansainvälistä näkyvyyttä kun kaikki lontoota puhuvatkin eksyy vahingossa googlen kautta tänne…

No mutta tosiaan, tarkoitus oli jaaritella tällä kertaa hiukan olkapäätreenistä. Nautin olkapäiden treenaamisesta todella paljon, syynä on se ihanan helvetillinen polte jonka saan olkapäihin treenin aikana. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt olkapäätreenissä kohtalaisen pieniä painoja, niillä saan liikkeet kohdistumaan juuri oikeaan paikkaan ja tuntuman treenattavaan lihakseen.

Aloitan olkapäätreenin useimmiten vipunostoilla. Teen vipareita ensin istualtaan, pienillä painoilla ja puhtaalla liikeradalla.

Sarjat teen ihan loppuun asti. En lopeta siihen, kun olkapäitä alkaa polttaa, vaan siihen kun en enää saa käsiä nousemaan.

Seuraavaksi teen viparit takaolkapäille. Ja sama homma, sarjat loppuun asti.

Kun olkapäät on etukäteisväsytetty vipareilla, on aika siirtyä punnerrusliikkeisiin. Ensin niskantakaa punnerrus Smithissä.

 

Sitten supersarjana pystysoutu ja pystypunnerrus tangolla. Loppuun vielä Arnold-punnerrusta käsipainoilla. Olemattomat painot, mutta ah, miten ihana polte…

 

Viimeistelyksi vielä hiukan lisää vipareita, pudotussarjoina… Eipä tarvitse paljon morjestella kavereille seuraavana päivänä…

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Olkapäät burning”

  1. ite oon välillä vetäny settejä jossa 4liikettä putkeen olkapäille–> viparit eteen+pystysoutu+pystypunnerrus tangolla+viparit sivulle.pari sisäänajo/lämmittely kierrosta ja pari kierrosta täysiä.pumppi ja polte älytön vaikka painot normitreeniin verrattuna pienet.seuraavina päivinä tietää olkapäitä tehneensä. 8)

  2. Perkele aivan unohin sun blogin! voi anteeksi 😀 nyt taas silmä kovana seurataan! ehkä 1kk tauko tuli tän blogin lukemisesta… keep it up metallisydän!

    • Ei ole mitenkään riski kunhan olkapäät on kunnolla lämmitetty ja etukäteisväsytetty. En itsekään tekisi ensimmäisenä liikkeenä tai isoilla painoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta