Lunta tulvillaan on raikas talvisää…

Lunta tosiaan tulee taivaan täydeltä ja tiedättekö, mun mielestä se on kivaa!

Nyt varmaan loksahtaa leuka niiltä, jotka muistaa edellisten vuosien talviangstaus-kirjoitukset. En todellakaan ole ollut talvi-ihminen. Nyt kuitenkin talvi saa tulla ja lunta myös!
Pulkkamäessä olen jo tänä talvena ollut ja tällä viikolla kävin hakemassa luistimeni vanhempieni luota varastosta missä ne olivat hyvin säilyneet viimeiset 15 vuotta. En pahemmin ollut yläasteen jälkeen niitä kaivannut. Teroittaahan nuo pitää mutta eiköhän tästä päästä lähipäivinä jäälle viilettämään.
Ensimmäistä kertaa vuosiin odotan myös joulua. Lapsena joulu oli huippujuttu, saihan silloin paljon lahjoja jos oli ollut kiltti, ja minähän olin aina kiltti… No joo, sain minäkin joka vuosi ainakin muutaman lahjan.
Moneen vuoteen en kuitenkaan ole pitänyt joulua sen kummempana kuin muitakaan päiviä vuodessa. Itseasiassa olen tarjoutunut olemaan töissä joka joulu viimeiset kahdeksan vuotta.
Nyt kuitenkin oikein odotan joulua, yhdessäoloa rakkaiden ihmisten kanssa, tunnelmallista kynttilänvaloa, yhdessä touhuamista ja joululauluja. Tätäkö se joulumieli on?
Metallisydän

9 vastausta artikkeliin “Lunta tulvillaan on raikas talvisää…”

  1. Nyt sie oot kyllä seonnu lopullisesti 🙁 Hyvä silti että on kivaa, Joulun ja muittenki erikoisnormipäivien häätyyki olla vähän jännittävämpiä! Mieki oon alkanu hirisee joulusta viimevuodesta lähtien. Pitääköhän se täälä viidakossa ostaa styroksia ja feikata se lumeksi niinkö muut tekee ja kuusi keskele taloa….

    • Tarkennuksena vielä, että täällä ei tietääkseni kuusia kasva eli ne on melko muovista sorttia 😀

    • Hmm, jos rahtina pistät tulemaan niin varmaan olis jottain 45-180€ Mutta asia erikseen missä kunnosa se saapuu perille. Toisaalta tollaset on sekundaa, kuhan on oikee kuusi!

    • Jos pistän sulle tulemaan pussillisen havunneulasia niin voit sitten liimailla ne johonkin bambuun tai mitä ihmeitä siellä sitten kasvaakin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta