Protskuu, sillä patti kasvaa

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt lisäproteiinina Self:n heraisolaattia. Minusta siinä on hinta-laatusuhde kohdillaan. Eniten olen makuna tykännyt tavallisesta suklaasta. Minttu-suklaa on myös hyvää kun taas Stevialla maustettu suklaa ihan kuraa. Nyt päätin tilata Sportsnutritionilta banaani-suklaata maisteltavaksi.

Lisäproteiinia käytän kahdesti päivässä, ensin sekoitan sitä aamupuuron sekaan.Siinä tarkoituksessa banaani-suklaa toimi ihan hyvin. Puurosta tulee kuin suklaapuuroa, pienellä banaani-vivahteella 🙂

Toinen käyttötarkoitus on perinteisempi, jauhot ja vettä sheikkeriin ja sekaisin. Hyvää on näinkin ja hyvin sekoaa 🙂

Uskallan suositella banaani-suklaata muillekin, vaikka edelleen tavallinen suklaa pysyy suosikkinani 🙂

Ja tosiaan, Sportsnutritionilta toimitus tuli taas kuten luvattu, huippunopeesti!

Metallisydän

22 vastausta artikkeliin “Protskuu, sillä patti kasvaa”

 1. Mulla on tota stevialla makeutettua kookos-suklaata ja mielestäni se on ihan ok. Parempaa kuin moni maistamani tavallinen suklaa. Pyrin välttelemään kaikkia epäilyttäviä makeutusaineita joten steviasta plussaa.

  • Joo ei kaikki suklaat hyviä olekaan, mutta tuo Self:n tavallinen suklaa on herkkua.Stevialla makeutettua ostin jokin aika sitten kaksi ämpäriä juuri siksi, että tuo Stevia on ymmärtääkseni kovinkin hyvä makeutusaine, siis terveellinen verrattuna esimerkiksi aspartaamiin. No, maku on sen verran heikompi, että jatkossa vetelen kyllä muuta kuin Steviaa…

 2. Minun mielestäni Stevia suklaa on todella hyvän makuinen ja kun tietää vielä ettei siinä ole kemikaaleja makeutusaineena niin tulee vielä hyvä mielikin.

 3. Sopivasti olikin just protskut loppu.Cafelatte puhutteli, mutta päädyin suklaan kautta tuohon banaani suklaa sekotukseen.

 4. heitätkö nuo roheiinit puuron sekaan kuumennus vaiheessa vai valmiiseen puuroon ennen syömistä?

  • Molemmilla tavoilla olen kokeillut, sekoaa huomattavasti paremmin ja tasaisemmin kun sekoittaa mukaan ennen kuumentamista.

 5. Vieläkö luotat Mannisen tuotteisiin kun ulkopuolisenkin labran tuloksissa paljastui D-vitskun pitoisuudeksi täysi nolla? Itsellä meni kyllä luotto miehen puljuun,aiemmin käytin paljonkin Mannistuotteita.Pitää etsiä uusi luotettava tuotemerkki jostain.

  • Kyllä luotan. Vahvasti.Minusta koko jupakka on vaan parantanut Mannisen tuotteiden uskottavuutta ja lisäksi Manninen on toiminut tapauksessa hienosti. Ennen mitään selvittelyjä luvattiin korvata kuluttajille tuotteet jos ne osoittautuvat virheellisiksi. Muutenkin tiedottaminen on Mannisen puolelta ollut avointa ja ajantasaista.

 6. Kokeiles Metsurinpoika tuota seuraavaksi kun itse sekoittelet palkkarin. http://www.sportsnutrition.fi/micro-whey-p-927.htmlOn arvoiltaan erinomaista ja todella hyvän makuista. Todellinen vaihtoehto hydrolysoidulle heralle. Onko Metallipersus kokeillut 20rep squatteja? Kymppimaksimi ja hengityskyykkyinä toisto kerrallaan pariin kymppiin. Entäs 10×10 kyykkyä? Nämä ja pluskalorit ovat kyllä toimiva yhdistelmä, jos haluaaa reisiin panostaa. Tuon erikoisjakson ajan laskisin yläkropan työmäärää reilusti ja tekisin vain ylläpitävää treeniä. Yllätyt tuloksista! Alhaisista painoista aloitus ja joka viikko lisää rautaa. Yksi tapa millä reidet turpoaa liki varmasti on kyykkäys 3 kertaa viikossa failurea vältellen eri toistoalueita käyttäen. Jos motivaatiota riittää niin kokeilemaan!

  • Oon tota vinkkaamaasi protskua käyttänytkin joskus. Ihan hyvää se olikin.Noita 10×10 kyykkyjä olen tehnyt ja ne on kyllä ihanan tappavia 🙂 Muitakin systeemejä vois kyllä koittaa 🙂

 7. Stevia haittaa proteiinisynteesiä.Näin väittää lisäravinne asiantuntija Blaster Musklefoorumilla.Pysykää erossa tuosta Steviasta.Suomeksi se tarkoittaa että haittaa lihaskasvua!Mitä nyt olen miehen juttuja lukenut hetken aikaa niin aina löytyy perustellut ja tutkimukset väitteiden tueksi.

  • Blasterilla on kyllä yleensä aika vankkaa tietoa eikä kaveri huutele asioista joista ei tiedä… Eli siinä saattaa olla syy valita tavallinen suklaa stevia-suklaan sijaan jos pelkkä parempi maku ei riitä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta