Nightwish

Oma mielipiteeni on että Tarja Turusen lähteminen Nightwishista oli parasta mitä tuolle bändille on tapahtunut. Pidin paljon enemmän Anette Olzonin äänestä ja tyylistä. Nyt jokin aika sitten julkaistiin uutinen, että Olzon lähtee bändistä. Minulle nousi mieleen heti kolme kysymystä: Millaisia sikoja bändin miehet oikein ovat kun ei nuo nais-artistit tunnu bändissä viihtyvän? Kuka hullu uskaltaa enää lähteä bändin solistiksi? Miten tuo hullu täyttää Turusen ja Olzonin saappaat?

 
Hiukan yli viikko sitten pääsin itse toteamaan miten Nightwishin uusi, väliaikainen, solisti Floor Jansen selviytyi hommastaan, Nightwish nimittäin esiintyi Hartwall Areenalla ja minä olin yksi 10 000:sta katsojasta.

Keikka alkoi rauhallisesti, mutta ei aikaakaan kun räjähti…

Eikä räjähdyksistä tullut loppua, enkä nyt tarkoita pyro-showta, vaan energistä ja sujuvaa rock-konserttia.

Keikka oli yksinkertaisesti hyvä ja Jansen selviytyi urakastaan loistavasti. Niin hoituivat rokimmat biisit kuin opperammatkin. Itse pidän edelleen Olzonista enemmän, mutta eipä tuo Jansenkaan huono ollut. Saa nähdä kuka tuon pestin tosiaan uskaltaa oikeasti ottaa, Jansen kun on ainakin ennakkotietojen mukaan remmissä vain tämän kiertueen ajan…

Konsertin jälkeen oli uuden Imaginaerum by Nightwish -elokuvan maailmanensi-illan vuoro.

 
Sanottakoon suoraan, odotukseni eivät olleet korkealla. Ajattelin että tässäpä taas joku uusi leffa järkyttävän huonon Lordi-leffan tyyliin. Siksi yllätyinkin todella positiivisesti, leffa oli hyvä! Taidokkaasti tehty ja upean näköinen fantasia-elokuva ja vielä kaikenlisäksi hyvä sellainen. Suosittelen kyllä kaikille, elokuvateattereihin Imagenaerum by Nightwish saapuu 23.11.
 
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Nightwish”

  1. Onko tässä joku bugi vai julkaisetko tarkoituksella päivityksesi aina 6.30?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta