Kuntotsekkaus

Taas on jonkin aikaa puurrettu salilla ja syöty, no kohtalaisen kurinalaisesti. On siis kuntotsekkauksen aika. Helvetin vaikeetahan se on sanoa onko jotain kehitystä tullut, sitä kun tulee tällaiselle pitkään treenalleelle naturaalitreenaajalle melko hitaasti, mikäli sitä yleensäkään tulee… Ehkä vuoden-kahden aikavälillä voi jotain huomatakin, mutta hittojakos siitä, tsekataan nyt silti miltä se kunto näyttää juuri NYT…

Kuvat otettiin eilen, painoa kuvissa on noin 95 kiloa.

Paino pyöri jo päälle 97 kilossa, mutta viime viikolla olin pari päivää kohtalaisen korkeassa kuumeessa eikä ruoka uponnut noina päivinä edes väkisin. Paino pääsi siis tippumaan. Painon pudotus ei nyt tosiaankaan ole tarkoituksena, vaan se saisi nousta hitaasti. Jos siinä vaikka samalla hiukan tarttuisi lihaa mukaan ja tulisi sitä kehitystäkin…

Ei tässä silti hätää ole, nestettähän se lähtenyt paino enimmäkseen on, kyllä mä sen tiedän… Otetaan siis ne menetetyt nesteet takaisin!

Ja kovat treenit jatkuu!
Metallisydän

15 vastausta artikkeliin “Kuntotsekkaus”

  • Eihän se vuodenajasta ole kiinni, vaan sitä mitä suuhunsa laittaa :)Mulla on paljon parempi olo kun ei ole liikaa rasvaa. Olo on kevyempi ja energisempi. Ei lihaksen kasvamiseen tarvita järkyttävää bulkkaamista, maltilliset plussakalorit riittää. Ihan turha kerätä kauheaa määrää läskiä.

 1. Ootko tehny jotain muutoksia rintatreeniin? Kasvussa näyttäisivät tisut ainakin olevan:D

 2. Uusi lukija ilmottautuu! Mielenkiintoinen blogi jota aion jatkossakin seurata. Bongasinkin uudesta lehdestä tutut kasvot koska näköjään käydään samalla salilla. Hienon työn oot kyllä tehnyt ja mielenkiintoista aina nähä kuvina ja lukea mitä kovaa treenaavat tyypit syö. Kiitti siis!

  • Tervetuloa vaan! Uudessa lehdessä oli tosiaan muutama mun ottama kuva ja samalla pääsi omakin naama lehteen 🙂

 3. Joo toi uus lehti on tosi hyvä. Ite oon ProBodya lukenut alusta asti ja nyt tuli ostettua tuo uus Cross lehti kans. Toi FitBody ei sinänsä kiinnosta vaikka nainen olenkin. Jotenkin niissä lehdissä se keskittyminen on usein vähän eri aiheissa mitä ”miehille suunnatuissa”. Toinen suosikkilehti on ehdottomasti Bodaaja jota jota monet naiset karttaa pelkästään nimen vuoksi. Tässä muuten idea blogiin ellet oo jo toteuttanut eli noiden alan lehtien analysointi!

  • Ite oon tykännyt kanssa ProBodysta ja hyviltä vaikutti nää uudetkin, vaikka tosiaan FitBODY ei ehkä aiheiltaan niinkään itseäni kiinnosta. Laadukkaita lehtiä kaikki. Body tulee myös aina luettua mutta siinä nyppii aina enemmän ja enemmän ainaiset kirjoitusvirheet. Eikö nyt saatana voi hankkia oikolukijaa jos ei osaa kirjoittaa??? Bodaus ei kauheesti itseäni kiinnosta koska painottuu isosti tuonn voimailupuolelle kehonrakennuksen sijaan…Voisi tosiaan vaikka ottaa joku kerta aiheeksi näiden kotimaisten kehoilulehtien analysoinnin 🙂

 4. Onhan Bodaajassa paljon muutakin kun toi voimailu! Nyt oli mielenkiintoinen juttu uudessa (löytyy Porihallin aulasta) toi Raatikaisen kyykkyennätys vaikka nyt voimailua onkin. Musta itestä on aina hienoa lukea kun ihmiset ylittää omia rajoja. Oli pakko kokeilla itekkin noita pitkiä sarjoja vaikka yleensä salilla teen just päinvastaista eli lyhyitä max kaseja isoilla painoilla. Yks jännä oli sotilaspenkki pelkän tangon kanssa ja siitä maksimit. Kyllä vain se 20kg tankokin alkaa painaa siinä 60 kerran kohdalla…Niinhän se on, että kun oma pää sanoo ettei jaksa niin keholla on voimavaroja vielä se 25%Joo toi oikoluvun puute on rasittavaa vaikka en itekkään mikään paras noissa hommissa ole. Toisaalta en ole toimittajakaan…Samaa näkee paljon kyllä teeveessä/tekstitv :lläkin ja yleensäkin jopa isommissa lehdissä. ProBodyn ulkoasu siis taitto ja kuvat on laadukkaampia mitä monessa muussa lehdessä on. Ite oon friikki mitä tulee valokuviin. Ite en harrasta mut rakastan valokuvia ja analysoin ja tutkin niitä ja lehdissä hyvin otetut kuvat pistää silmään aina! Tosta Nightwishistä en ala edes tähän samaan kommentoimaan koska menis yöhön asti ja luultavasti poistaisit kommentin 😉

  • Joo onhan siinä paljon muutakin, mutta jotenkin enemmän iskee nuo muut lehdet.Bodyn kuvien taso pomppas melkosen harppauksen kun Mike Siren alko kuvaamaan sinne. Ennenhän Mike kuvas ProBodyyn.ProBodyn entinen päätoimittaja Jouni Virtamo on muuten noiden CrossFitMagazinen ja FitBODY:n takana… Sama mies laittoi aikoinaan aluilleen myös Bodaus-lehden.

 5. Joo ton tiesinkin et on sama päätoimittaja ja näkeehän sen jo siitäkin miten on samanlaiset layoutit noissa molemmissa lehdissä mitä on ProBodyssä. Varmaan hänellä on oikeudet niihin ja sitä myöden ottanu noihin uusiinkin sen saman.Kun tuossa aiemmin puhuit noista kirjoitusvirheistä ja luin uudestaan tota ProBodya niin nyt oikein sitten ottamalla otti silmiin ne! Koska pelkästään tossa yhdessä lehdessä oli viis virhettä eli oikoluku ois kyllä ihan pakollinen aina ennen painoon menoa vaikka ei tuo sinänsä mun elämääni heilauta…mut kuiteskin :)Mun piti jo tossa aiemmassa kommentissa kysyä jotain vähän henkilökohtaisempaa joka ei sinänsä näihin postauksiin kuulu. Onko mahdollista laittaa asian tiimoilta sähköpostia?

  • Mitä? Siis onko uusimmassa ProBodyssakin kirjotusvirheitä? Sitä en oo vielä lukenu. Mua ne kirjotusvirheet on häirinny Body-lehdessä…Tottakai voi laittaa sähköpostia, osoite on [email protected] ja se löytyy myös tuolta ylhäältä oikeasta reunasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta