Totuus munuaisista

Hehee, menittepä halpaan 😀

Edellisessä kirjoituksessa kerroin miten keitin itselleni munuaisia ja sydäntä jotta normiruuat maistuisivat taas paremmin. Tsekkaa kirjoitus TÄÄLTÄ.

sydan

Taisi tuo kirjoitukseni mennä useimpiin täydestä… Kyllä te pidätte mua aika sekopäänä 🙂 Enhän mä nyt niin hullu sentään ole, että menisin jotain tollasia syömään, ainakaan ilmaiseksi! Pelkkä hajukin oli niitä keittäessä kuvottava, hyi saatana! Jos en olisi niin kova jätkä kuin olen, olisi saattanut laatta lentää jo pelkästä hajusta…

Syy, miksi sydäntä ja munuaisia keitin, oli töissä pidetty Halloween-juhla ja siihen liittynyt perinteinen pelkokerroin-pöytä. Pöytään oli kerätty erinäisiä enemmän tai vähemmän kuvottavia syötäviä systeemejä ja nopeimmin pöydästä oksentamatta selvinnyt palkittiin. Sydän ja munuaiset olivat siis osa tuon pöydän antimia.

Että ei muuta kuin Happy Halloween!

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Totuus munuaisista”

  1. Pitää käydä hakees munuaisia. En tiennyt että on noin halpaa. Viipaloi ja paistaa pannulla. En tiedä lentääkö laatta mutta kokeillaan 😀

  2. Löysin tän blogin vasta nyt ja tämähän on aivan ihana! <3 Saa kunnolla vinkkelä dietin jälkeiseen elämäänkin, jos sitä uskaltais joskus reenailla ilman koutsiaki :D, Ellu

    • Olihan siellä vaikka mitä turskanmaksasta piimään… Nuo munuaiset ja sydän oli ehkä mun mielestä pahimmat. Tosin omenaviinietikka osoittautui suurimmalle osalle osallistujista ylivoimaiseksi.

  3. Munuaisissa ei ole mitään ällöttävää. Suomalaiset ovat vaan vieraantuneet niin kauas ns. oikeasta ruoasta, että ainoastaan paistijauheliha tai kanan rintafile kelpaavat.Samalla menee kokonainen makunautintojen maailma täysin sivusuun.

  4. Aika moni ruoka on ällöttävää jos sitä ei osaa valmistaa oikein – mietipä esim. kalaa syötynä suomuineen päivineen tai keittämätöntä perunaa. Sisäelinruoista saa todella hyviä jos tietää mitä tekee.

    • Joo kyllähän niistä varmaan ihan hyvää saa. Ihan kuin tossa alkuperäsessä jutussa kirjotin: Tosikokki loihtisi noista varmaan jotakin erinomaista herkkua tyyliin ”sydämmellinen kermapossupata” tai ”voissa paistetut munuaiskääryleet”

  5. Tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta, aiemmin olen seurannut vain Mika Nyyssölän blogia. Sinulla on yhtä rento asenne, siispä nyt on 2 blogia mitä seurata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta