Vaihtelua ruokavalioon

Kuten olen täällä blogissa kertonut, syön samoja ruokia lähes joka päivä, riisiä ja kanaa, riisiä ja jauhelihaa. Minulta onkin kyselty, että enkö kyllästy noihin samoihin ruokiin, eikö ne ala maistua puulta? Varsinkin kun en käytä esimerkiksi kastikkeita ruoissani, vaan syön ne ”kuivana”. Kerron usein selitykseksi että en syö ruokaa sen maun takia, vaan sen ravintoarvojen takia. Täytyy kuitenkin myöntää, että joskus nuo ainaiset samat ruuat alkavat hiukan tympäistä. Silloin on otettavat järeämmät aseet käyttöön.

 
 
Tällä viikolla alkoi riisi maistua puulta eikä kanakaan oikein uponnut. Jauhelihakin tarttui kurkkuun. Jotain oli siis tehtävä.
 
Kurvasin Prismaan ja marssin lihatiskille. Sieltä valitsin kaikkein mielenkiintoisimmat tuotteet.

 
sydan11
 
Possun sydäntä ja possun munuaisia, nam nam!
 
Tosikokki loihtisi noista varmaan jotakin erinomaista herkkua tyyliin ”sydämmellinen kermapossupata” tai ”voissa paistetut munuaiskääryleet”. Se ei kuitenkaan ollut minun tarkoitukseni.
 
Minä kääräisin herkut paketeistaan ja heitin kiehuvaan veteen. Keittelin sydäntä ja munuaisia jonkin aikaa kunnes päättelin niiden olevan kypsiä.
 
sydan2
 
Ja ei muuta kuin syömään!
 
 
Voin vakuuttaa että seuraavana päivänä taas maistui jauheliha, riisi ja kana herkulliselta, ilman turhia kastikkeita 🙂
 

Lisäys: Totuus löytyy TÄÄLTÄ

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Vaihtelua ruokavalioon”

  1. Hahaa, mulla on joku perverssi himo keitettyihin munuaisiin, päälle vaan ripaus ruususuolaa ja ääntä kohti 😀 Nehän on oikeastaan kaikessa komeudessaan mainiota ruokaa: munuainen sisältää valkuaista noin 15%, rautaa yhtä paljon kuin vasikan maksa, rasvaa pari kolme prossaa ja useita vitamiineja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta