Normipäivän normiruuat

 
No mun normipäivä eroaa ehkä jonkin verran Aste:n normipäivästä… Ei nimittäin lyödä skumppaa tiskiin, vaan riisiä lautaselle 🙂

Lupasin tuossa jokin aika sitten kertoa mitä sitä oikein tulee päivän aikana syötyä. Syön aika pitkälle joka päivä samat ruuat. Tällä hetkellä tulee tosin välillä syötyä jotain ihan muutakin, esimerkiksi töissä jos tarjolla on jotain syötäväksi kelpaavaa (ravintoarvot kohdallaan). Tässä on yhden normivapaapäivän ruuat kuvina.

Aamupalaksi syön puuroa, johon laitan sekaan proteiinijauhoa, raejuustoa ja mehukeittoa. Lisäksi syön kaksi keitettyä kananmunaa ja leipää kinkulla ja juustolla. Lisäksi Pepsi Maxia 🙂

Aamupalan jälkeen kippaan suuhuni kourallisen vitamiineja sun muita pillereitä. Aamupalan jälkeen on useimmiten treenin aika. Ennen treeniä juon treenilaturin, treenin aikana aminohappoja ja treenin jälkeen palkkarin. (Käyttämistäni lisäravinteista oli juttua TÄÄLLÄ)

Sitten onkin lounaan aika. Lounaaksi syön riisiä ja naudan vähärasvaista jauhelihaa. Salaattia jos sitä sattuu olemaan, useimmiten ei ole 🙂

 

Seuraavaksi on välipalan aika. Siihen kuuluu proteiinijuoma ja jotain muuta, tällä kertaa leipää kinkulla ja juustolla sekä banaani.

Päivälliseksi syön bodarien kuningasruokaa, riisiä ja kanaa.

Iltapalana toimii kinkkumunakas.

Ja viimeisenä ennen nukkumaanmenoa perinteinen maitorahka. Mahtaisinkohan saada edes unta ilman rahkaa, niin monta vuotta se on kuulunut nukkumanmenorutiineihini…

Tollasia sitä tulee suuhunsa laitettua, päivästä toiseen… 🙂

Mutta millanen päivä sulla on huomen?

Metallisydän

31 vastausta artikkeliin “Normipäivän normiruuat”

 1. Ai millanenko päivä on?8:00 riisimummon kuutiot ja 2 munaa10:00 Treeni12:15 X-asia joka paljastu banaanikakuksi ja pääle suolattua kookostahnaa. Kaveriksi riisit kasviksilla ja sialla12:25 Kahvi joka on muuttu jääkuutioksi ja se sulatetaan.16:30 2 munaa, valkosta nuudelihöystöä, 2 jauhelihatikkua ja 2 uppopaistettua spring rollia, salaatit pähkinöineen.18:30 treeni21:30 2-3 munaa ja Sunzu maustetta >: oLaihuttajan valinta

 2. Ei hirveästi löydy mitään värikästä (hedelmiä, marjoja,salaatteja, vihanneksia tai juureksia) sun lautaselta…

 3. Olipa yllätys, ajattelin että et syö kovin paljon riisiä. Mietin kyllä mistä sit saisit hiilareita. Kuitenkin lautasella näkyy olevan pariinkin otteeseen aimo annos riisiä ja vielä vaaleaa (kai?) sellaista. Osaatko sanoa kuinka paljon tuota riisiä menee? Entäs teetkö tuon protskujuoman maitoon? Maitoa ei paljon kuvissa näy. Oletko kokeillut tummaa tai niitä riisi/ruis sekoituksia (Risella)?

  • Tällä hetkellä syön riisiä. Sitä menee reilu kaksi desiä päivässä (mitattu kuivana). Kyseessä on jasminriisi, siitä tykkään eniten ja syötyäni riittävän pitkään tummaa ja täysjyvää, päätin ettei sillä laadulla niin ole väliä, riisi kuin riisi :)En tee protskua maitoon, vaan ihan veteen. Vatsani ei joskus nuorempana kestänyt maitoa ja vaikka nyt kestääkin, ei tule tottumuksesta käytettyä…

 4. Miks bodarit syö RIISIÄ? Tai siis kun oon huomannut et kaikki ne syö aina riisiä kanan/jauhelihan lisukkeena. Silkkaa uteliaisuuttani kysyn, että miksi juuri riisiä.

 5. Mahtaa olla hyvää kuiva riisi ja jauheliha 🙂 laita vähä kastiketta, ei syömisen tarvi olla kitumista, vaan nautinto.

  • On se ihan hyvää 🙂 Laitan mä joskus sekaan ketsuppia tai makeaa chilikastiketta.Mun nautinnot tulee pääosin muualta kuin ruuasta. Ruokaa syön enemmänkin ravintoarvojen mukaan…

 6. Hyvä kun muutkin mussuttaa leipää. Tosin täällä on kesän jälkeen vaihdettu vaaleampaan versioon. Eikös se käy ihan kuin valkoisesta riisistä?;-)

 7. Eikö maito tai vesi olisi terveellisempää ja tehokkaampaa 😉 kaikki luulee että pepsimaxista kasvaa 😀

 8. Eli on käynyt juuri niin kuin Pepsi on halunnut,olet koukussa heidän tuotteeseen ja litkit llimua joka päivä.

 9. Vaihda täysmaitoon niin alat kasvamaan! 😉 Maidon rasva on tutkimusten mukaan hyvästä. Pirkan/Lidlin ”hyla” maitoa vaan huiviin. Saa niin helposti lisää kaloreita. Riisillä ei ole merkitystä onko vaaleeta tai tummaa. Enemmän olisin huolissani saako kuitua tarpeeksi muista aterioista. Vaalea riisi imeytyy nopeemmin, mutta treenin jälkeen tästä ei ole haittaa yhtään. Tummat ja täysjyväriisit on kyllä semmosta mössöä, että hyh. Eräs SM-kultaa voittanut kehonrakentaja söi läpi kisadietin vaaleeta riisiä, joten nou hätä. 😉 Kyllä noi riisit aina jotain soosia huutaa, kuivaa on. Täysjyvä-muna nuudelit 10% kuitua jauhelihan kera, voi helvata että on hyvää. 😉 Tuossa hyvä kohta Supermassalla. Päivän tärkein ateria (treenin jälkeen) on isokalorinen. Metskullekin maitoa ja pastakastike (luomu) mukaan offille tuomaan kaloreita lisää!Miksi AINA punaista lihaa treenin jälkeen, ettei esim kanaa?Vastaa kommentti Kirjoittanut supermassa on marraskuu 1, 2012 11:44 pmHaluan siihen ateriaan mahdollisimman paljon kaloreita. Nuorempana kävin aina Carrolsissa treenin jälkeen vetämässä hampparin ja mansikka pirtelön palkkarin päälle Eli kaloreita reilusti koneeseen treenin jälkeen.

  • Mä en oikein tykkää maidosta. Enkä mä nyt tällä hetkellä tarvi niitä lisäkaloreitakaan. Ei oo tarkotus nostaa painoa kovin paljoo, se tarvittava kalorimäärä tulee ihan ruuallakin 🙂

 10. Toivottavasti se paino tosiaan nousee joka viikko, muuten se kaikki kova panostus menee ikään kuin hukkaan. Kukaan 15vuotta treenannut ei kasva ylläpitokaloreilla paskan vertaa. Sinuna ottaisin n. 8vkoa plussaa about +300kcal tai sen verran, että paino selvästi nousee viikottain. Sitten pari viikkoa -1000kcal diettiä. Hulkkihan vetelee tolla systeemillä ja pysyy ympäri vuoden kireenä ja kasvattaa lihasta. Paljon parempi vaihtoehto kuin luulla syövänsä tarpeeksi ja syökin sen verran että paino on samassa koko vuoden sixpackin takia. 😉

  • Kyllä se nousee, hitaasti mutta varmasti. Itse koen että rasvaa on turha kerätä, se riittää kehitykseen että paino nousee vähän. Sehän nyt on ihan selvä että jos paino nousee vaikka puoli kiloa viikossa, suurin osa siitä on rasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta