Metallisydämen lisäravinnevalikoima

Kirjoittelen aina aika-ajoin tänne blogiin uusista tilaamistani lisäravinteista. Niihin liittyen minulta on paljon kyselty mitä kaikkia lisäravinteita käytän ja minkä verran. Käydäänpä tällä kertaa siis läpi koko lisäravinnekaappini sisältö.

Ihan kaikki pussit ja purnukat eivät ole käytössä koko ajan, vaan odottavat kaapissa kiltisti vuoroaan 🙂

Aloitetaan ylhäältä ja edetään alaspäin. Ylimmällä hyllyllä on suunnaton määrä pieniä purnukoita, siltä hyllyltä löytyvät aika pitkälti kaikki pilleri- tai kapselimuodossa käyttämäni lisäravinteet. Löytyy C- D- ja monivitamiinia. Myös B-vitamiinipurkki löytyy vaikka se ei jatkuvassa käytössä olekaan. Omega 3:a tietysti sekä magnesiumia, kalsiumia ja sinkkiä. Ja onhan siellä BCAA:takin kapseleina. Myös purkillinen DAA:ta löytyy vaikka käytössä se ei juuri nyt olekaan.

Ylimmältä hyllyltä siis kasaan aamuisin kouraani C- D- ja monivitamiinia, magnesiumia, sinkkiä ja omega 3:a jotka huuhtelen kurkusta alas herkullisella Pepsi Maxilla. Olen varma että Pepsi Max edesauttaa vitamiinien imeytymistä 😉

Seuraavalta hyllyltä löytyvät palkkari-ainekset. Palkkarina olen jo pitkään käyttänyt Anabolic Overdrive 2:ta jonka sekaan heitän kreatiinia, glutamiinia ja leusiinia.

Samalta hyllyltä löytyy myös treenilaturin sekaan laitettavat sitrulliinimalaatti ja beta-alaniini.

Seuraavalla hyllyllä on käytössä olevat lisäproteiinit, Selfin heraisolaatti, jota heitän hiukan aamupuuron sekaan sekä sekoittelen päivittäin lisäproteiiniksi noin 40 g. Mannisen Protein Puddingia pitää puolestaan olla varastossa satunnaista herkuttelua varten.

Seuraavalla hyllyllä onkin sitten kokoelma erilaisia treenilatureita. Niitä löytyy vähän laidasta laitaan. En käytä samaa laturia montaa kertaa yhteen menoon, vaan vaihtelen laturia kuvitellen ettei toleranssi sillä tavoin nouse yhtä helposti 🙂

Alimmalla hyllyllä on sitten varasto erilaisia avaamattomia purnukoita ja pusseja odottamassa käyttöä.

Ja viimeisenä isommat purnukat jotka eivät kaikki edes kaappiin mahdu, lisäproteiinit ja palkkarit.

Kuvista puuttuu vielä joitakin purkkeja, ainakin treenikassissa mukana kulkeva EAA+ aminohapposekoitus jota lisään treenijuomapulloon veden sekaan ja töissä oleva lisäproteiiniämpäri.

Kyllähän noita lisäravinteita kuluu melkoisesti. Kaikille lisäravinnekauppiaille siis tiedoksi, lahjoituksia otetaan vastaan 😉

Tilasin muuten lisää luomu-ituhippi-superfuudeja… niistä juttua tässä lähiaikoina. Myös päivän ruuat -juttu olisi suunnitteilla…

Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Metallisydämen lisäravinnevalikoima”

  1. Vähän erilainen sisältö kuin mun ravinnekaapilla. Sieltä löytyy vain monivitamiini, proteiini, gaineri ja pari pussia hippipulveria. Sulla on siinä päälle tonnin edestä tavaraa mutta ei sitä voi rahassa mitata. Elämäntapa maksaa ;)Se polttoainekin maksaa siihen autoon.

  2. Kävitkö kattoon Sporttimekan tarjontaa? Ainakin halpoja Mannistuotteita jos niitä vielä uskaltaa nauttia.

    • Joo kävin tsekkaamassa, aika edullisia on kyllä. Sieltä saatan tilata kun seuraavaksi jotain tarvin…Mulla on edelleen vankka luotto Mannis-tuotteisiin.

  3. onko kokemusta QNT:n delicious whey protein valmisjuomista? Myydään ainakin prismassa pahvi tetroissa. Itse tykkään mausta ja ravintoarvoista mutta mahtaako olla kuinka laadukasta ku 1,70€ hinta ja joskus myytiin halvemmallakin..

    • Oon mä niitä joskus maistanut. Kaipa ne ihan ok on, ite en niitä juurikaan käytä kun nuo jauhot on mun mielestä parempia hinta/laatu-suhteeltaan.

  4. Mä oon menettäny uskon lisäravinteisiin. Paitsi D-vitskuun, palkkariin, heraprotskuun, magnesiumiin ja omega-3.Ota tästä nyt selvää :DVitamiineja oon syöny siinä toivossa, että en sairastuis näihin jatkuviin flunssiin. Joku 6 flunssaa vuodessa niin persehän siinä repee.. En oo vielä keksiny ratkaisua olla sairastumatta. Mitään neuvoja tarjolla?

    • Kokeile ottaa käyttöön glutamiini, sen väitetään nostavan vastustuskykyä. Ja sinkki toimii aika hyvin yhteen C-vitamiinin kanssa flunssan ehkäisyssä, tai näin ainakin oon jostain joskus lukenut…Tai sitten vaan villahousut jalkaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta