Vielä hiukan lisää lisäravinteita

Uutta laturia tilattu, samoin täydennystä vitamiini- ja mineraalivarastoihin. Vielä lisää palkkaria niin alkaa varastot näyttää kohtalaisen hyviltä…
Palkkari on mielestäni kovaa treenaavalle se tärkein lisäravinne. Ja toisin kuin yleensä luullaan, sillä mitä palkkari sisältää, on suuresti merkitystä. Itsekin olen vuosia käyttänyt ”peruspalkkaria” joka koostuu lähinnä herakonsentraatista ja maltosta. Pari vuotta sitten kuitenkin päädyin kokeilemaan Manninen Nutraceuticals:n Anabolic Overdrive 2:ta ja paluuta entiseen ei ole, sen verran paremmin kehoni palautuu treeneistä AOD2:n avulla.
Tällä kertaa tilasin tuota lisäravinteiden ykköstä Sportsnutritionilta ja samaan tilaukseen laitoin mukaan myös hiukan lisää Tyrosiinia.

Treenaan keskimäärin kuudesti viikossa joten palautumisen täytyy olla kunnossa. Anabolic Overdrive 2:ssa on 38% proteiinia ja 57% hiilaria. Proteiini on hydrolysoitua isolaattia, eli todella laadukasta proteiinia, joka imeytyy nopeasti ja jonka hyötysuhde on paljon parempi verrattuna konsentraattiin. Hiilihydraatit on pääasiassa glugoosia ja fruktoosia, jotka toimivat palkkarissa huomattavasti paremmin kuin maltodekstriini. Kaikenlisäksi AOD2 maistuu erittäin hyvältä. Olen kuullut huhua että uusiakin makuvaihtoehtoja olisi tulossa…

Erikseen olen palkkariin vielä lisännyt leusiinia, glutamiinia ja jaksoittain kreatiinia. Nyt päätin tilata Sportsnutritionilta myös tyrosiinia ja kokeilla lisätä sitäkin palkkarin sekaan.

Sportsnutrition mainostaa olevansa Suomen nopein ja totta tosiaan, tilausta seuraavana päivänä jo kännykkään napsahti viesti että paketti on haettavissa lähimmästä Siwasta. Paljon nopeampaa toimitusta ei oikein voi toivoa…

Metallisydän

29 vastausta artikkeliin “Vielä hiukan lisää lisäravinteita”

 1. Miksi et tilaa AO2:sta Sporttimekasta,maksaa heillä 49,90 eli todella halpaa verrattuna muihin verkkokauppohin.Itse tilaan kaikki Mannistuotteet Sporttimekasta hinnan vuooksi ja ei en ole myyjä vaan vain tyytyväinen asiakas.

 2. Onko jotain treenijakoa miten treenaat 6xviikkoon,itse treenaan 5x ja olen miettinyt määrän nostamista kuuteen jos vain keksisi järkevän jaon.

  • Mulla ei treenijako ole mitenkään sidonnainen viikonpäiviin. En siis treenaa esim. joka maanantai samoja lihasryhmiä, vaan treenikierto kiertää omaa tahtiaan viikonpäivistä riippumatta.Treenijakoni on tällä hetkellä jotakuinkin tällainen:1. Jalat2. Rinta + olkapäät3. Selkä + vatsa4. Jalat5. KädetLepopäivä siihen väliin missä sitä kaipaa. Joskus saatan erottaa myös rinnan ja olkapäät omille päivilleen.

 3. Hitto toi AOD2 kyllä houkuttelis mutta meneppä tilaamaan sitä tänne 😀 Meinaa vähän ns, kangistaa kun ei ole mitään lisäravinteita käytössä ja aivan kamalia hommia joutuu nytten käymään läpi aamusin. Onko AOD2 silleen ”oikeasti oikeasti” huomattava ero muihin palkkareihin? Ite en ole ikinä huomannu eroja muutako vitargossa, mutta se taas posautti heti kiloja lisää.

  • Joo saattaa tulla yllättäviä lisäkuluja jos tilaat sinne Vietnamiin :)Kyllä, AOD2 eron muihin ”peruspalkkareihin” huomasin ainakin ite aika selkeesti.

  • Niin ja makuhan on ihan tautisen hyvä. Jos kyllästyy niihin perus kaakao ja mansikka sotkuihin jotka jo haisevatkin siltä että ne ovat kerran ulos oksennetuja, niin AO2 on hyvä vaihtoehto. Sillä mitä makua ostaa ei ole väliä. Ne oikeasti maistuu hyvältä ja mitä parasta, aidoilta.

 4. Paljonko tuota AO2:sta otat kerralla? Annoskokohan on joku 84, joka kuulostaa vähä pieneltä esim. 100+ kiloselle? Jos tuota taas ottaisin sen 100g, niin aika kalliiksi tulee. Onko mikään valmis palkkari edes lähellä tuon tasoa? Itekki tällä hetkellä konsentraatti+malto yhdistelmällä. Onkos tuossa millanen aminohappokoostumus? Että tarviiko sinne mätkiä sekaan bcaa:ta sun muita?

  • En usko että sillä on merkittävää vaikutusta otatko 84g vai 100g. Itse en punnitse palkkarin määrää, vaan laitan silmämääräisesti 1,5 desin mitalla sopivaksi arvioimani määrän.Ei tuohon välttämättä tarvitse lisäaminoja lisäillä, toimii sellaisenaan oikein hyvin. Itse laitan mukaan kreatiinia, glutamiinia ja leusiinia, ihan vaan kun haluan 😉

 5. Mäkke79 huomaatko vuosikehityksessä mitään eroa jos otat AO2 treenin jälkeen 84 g eli 16 g vähemmän kuin mainitsemasi 100 g..

  • Tottakai sillä vaikutusta on kuinka paljon palkkaria ottaa, mutta tuskin mitään kauhean merkittävää noissa määrissä…

 6. En tiedä, sitähän tässä järkeillään, mutta jotenki tuo 84g kuulostaa pieneltä 😛 Luulisi, että esim. 60kg ja 120kg hekilöillä eri annostus. Toki mahtavaa jos tuo 84g riittää kaikille 😛

 7. Mainospuheita, jotta saa omat purkit ilmanseksi ja myyntiä kasvatettua. Yhtä hyvin palautuu omalla malto+isolaatti. Ja paljon halvempaa.

  • Tällä periaatteella kaikki tuotteet toimivat yhtä hyvin. Ajatus on kaunis mutta ei voi miltään osin pitää paikkaansa. Onhan latureillakin aivan erilaiset vaikutukset. Toistaseksi AOD2 näyttäs olevan FB tiedotteen mukaan aika lähelle loppuunmyyty ennenkö se on ehtinyt edes saapua kauppaan… En mene silti mitään toteaan kyseisestä höystöstä kun en ole kokeillut 🙂 Kallista se kyllä silti on.

  • Ei ole pelkkiä mainospuheita. Jos luet aiempia kirjoituksiani, olen ensimmäisestä kokeilukerrasta lähtien kehunut AOD2:ta enkä ole Manniselta saanut purkkiakaan ilmaiseksi. Ihan vapaasti saa Manniselle laittaa viestiä että Metallisydämelle kannattaa jauhopurkkeja lähettää :)Ja jokainen palkkari varmasti toimii, siinä on vaan eroa miten hyvin. Sama juttu kuin että Ladalla ja Ferrarilla pääsee molemmilla eteenpäin, ero on vaan vauhdissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta