Vitamiineja, mineraaleja ja muita kapseleita

Kun treenaa paljon, myös lisäravinteita kuluu paljon. Monesti kuulee väitettävän, että monipuolisesta ruokavaliosta saa kaiken tarvittavan, vitamiinit ja mineraalit mukaan lukien. Itse olen eri mieltä ja joka aamu otan kourallisen erilaisia vitamiineja, mineraaleja ja kalaöljyä sun muita pillereitä ja kapseleita.

Vitamiinit ja mineraalit tilaan pääasiassa EBN:ltä, niin tälläkin kertaa. Tilaukseen lähti Omega 3:sia, Tyrosiinia, C-vitamiinia, D-vitamiinia, magnesiumia ja sinkkiä.

Niin ja tilasinhan mä lisäksi vielä hiukan pieniä proteiinipatukoita herkutteluun 🙂

EBN:n vitamiinit ovat laadukkaita ja todella edullisia. Nytkin tilasin Magnesiumia ja 100 mcg D-vitamiinia molempia kolme purkkia kahden hinnalla. Tuo D-vitamiini taitaa olla Suomen halvinta… Muutenkin tykkään EBN:stä, palvelu on aina ollut hyvää, toimitukset nopeita ja postikuluttoman tilauksen raja on 40 euroa. Ei siis tarvitse tilata kauheata määrää kerralla säästääkseen postikulut.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta