Kiirettä pitää…

Päivät on olleet kovin täynnä ohjelmaa viimeaikoina, mutta ihan kivaa ohjelmaa 🙂 Sen verran kuitenkin kiirettä ollut, että pääsi tuo Mr Olympia-kisakin livahtamaan ohi. Vuosi sitten katselin kisan yöllä netin välityksellä (tai ainakin yritin, mitä nyt silmät hiukan lurpsahteli välillä…). Suosikkini tänä vuonna kuten viimeksikin oli ehdottomasti Phil Heath, joka korjasi voiton kotiin nyt toisen kerran peräkkäin. Saa nähdä muodostuuko tästä samanlainen voittoputki kuin Olympiassa on tapana…

 
Omat treenit on myös olleet muiden kiireiden takia nyt hieman tauolla. Takana on jo huima kolmen päivän treenitauko, jollaisia ei minun treenihistoriassani kovin montaa vuosien varrella ole. Tuo tauko on kuitenkin tehnyt hyvää, keho on saanut levätä ja melkoisesti ärtymään päässyt ja kipuillut olkapää on saanut kaipaamaansa lepoa.
Eiköhän tässä kuitenkin lähipäivinä polkaista taas treenit liikkeelle uudella innolla!
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Kiirettä pitää…”

  1. En tiiä miks rakastan niin paljon sun blogia vaikka ite en pahemmin salilla edes käy ja muutenkin mun elämäntyyli on melkein sun vastakohta. Halusin vaan tulla sanoo että keep going!

    • Tiukemmalta vaikutti kisa tänä vuonna Heathin ja Greenen välillä kuin viime vuonna Cutlerin kanssa, siis ainakin kuvien perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta