Mitä on tapahtunut neljässä vuodessa?

Siirtelin tässä tietokoneen muistista vanhoja valokuvia ulkoiselle kovalevylle ja törmäsin siinä samalla vanhoihin kuntokuviin vuodelta 2008. Tuolloin oli takana ensimmäinen kunnollisempi dietti ja paino oli 85 kiloa. Olikin mielenkiintoista ottaa rinnalle verrattavaksi samantyyliset kuvat tämän vuoden elokuulta, niissä paino on noin 95 kiloa.
Onko tässä neljässä vuodessa mikään siis muuttunut? Katsokaa itse.
Vuonna 2008, painoa 85 kiloa

Vuonna 2012, painoa 95 kiloa
 Vuonna 2008, painoa 85 kiloa

Vuonna 2012, painoa 95 kiloa

Aina yhtä iloiset ilmeet on pysyneet samoina, tukka on lähtenyt, samoin suunnattoman seksikkäät kainalokarvat. Poseeraustaidot ei ole juurikaan kehittyneet, mutta kaipa sinne hiukan lisää lihasta on johonkin kertynyt… Syytä olisi, sillä kyllä tuo mennyt neljä vuotta on aikalailla kovaa treenattu ja kohtalaisen tarkasti syöty.

Suoraan sanottuna olen aika lailla tyytyväinen tuohon parin kilon vuositahtiin jolla paino on noussut. Toki roinaamalla kehitys olisi paljon nopeampaa, mutta minä väitän että naturaalikin voi kehittyä vaikka treenivuosia olisi takana reilustikin. Kyse on vain siitä paljonko on valmis tekemään sen kehittymisen eteen töitä.

Metallisydän

32 vastausta artikkeliin “Mitä on tapahtunut neljässä vuodessa?”

 1. Hyvin on LIHAA tullu!Arvostan!Kondis on kova ja 4vuoden päästä todellaKova!ja KehoKisat kutsuu?

  • Toivoa sopii että kunto edelleen kehittyy. Olen ihan tyytyväinen jos sama tahti jatkuu. Kehokisat kutsuu jos kutsuu joskus hamassa tulevaisuudessa…

  • Jalat on tällä hetkellä erityisen rankaisun alla. Katotaan tarttuuko niihin mitään ja laitetaan kuvaa jos tarttuu…

 2. Hienoa että olet ottanut kuvia vuosien varrella,mukava katsoa kun kehitys mennyt hyvin oikeaan suuntaan.

 3. Pitkään treenanneelle kaverille pari kiloa vuodessa on suorastaan erinomainen kehitystahti.

 4. Olkapäät ja kädet näyttää kasvavan erityisen hyvin! Innolla odotan vuoden 2016 kuvia tolla tahdilla. 😀

 5. Treenaatko edes? Ite kaks viikko treenanneena ja näytän sentään jay cutlerilta. Penkistä nousee 400kg. Oot aika pieni, mutta ootkin vissiin juoksija? Joka tapauksessa jos haluut joskus lihaksia niin kannattaa syödä…. Ihan vaan vinkkinä. Hyviä juoksulenkkejä! Ja muuten kuvia kun kattoo niin ei oo tapahtunut lainkaan muutosta, lol aika hauskaa.

 6. Miettii vaan että mitä on tehty jos natuna 2kg lihaa vuodes 😉 Vai liekö full natu sittenkään 🙂

  • No. Jos olet blogia seurannut niin aika selvästi sieltä näkee mitä tässä on tehty. Treenaan kovaa ja paljon, syön ympäri vuoden suunnitelmallisesti ja tarkasti, en mussuta herkkuja enkä ryyppää. Nautin tällaisesta elämästä ja voin vakuuttaa että olen 110% natu. Tosin aivan sama uskotko sinä sitä vai et.Mietippä kuitenkin sitä, miten onnetonta räpeltämistä homma olisi jos roinaamalla saisi aikaan vain 2kg lihaa vuodessa. Kyllä silloin olisi parempi jo tajuta vaihtaa lajia vaikka pitsinnypläämiseen…

  • Joo ei siinä, onhan se mahdollista.. Kunhan härnäsin ;D Jatka samaa rataa, ennemminhän porukka vois sulta neuvoja ottaa kuin blasterilta. Vai mimmosen dietin kannalla olet, tuskin ainakaa 300kcal diettiä vetelet 🙂

  • Joo samaa rataa olis tarkotus jatkaa ja toivoa että kehitystä tulee samaa tahtia :)Oon mä parit dieetit muille suunnitellutkin ja tuloksista olen aika ylpeä 🙂

  • Itsekin teen omat diettini. Käytätkö dieteillä rasvanpolttajia, ei niistä apuja yleensä ole mutta tämä dexaprine v2 mikä lie on kiinnostava vaikka sivarit voi olla perseestä. Useampi henkilö saanut oikeasti läskiä sillä pois ja nopeaan. Oletko koittanut ikinä?

  • Oon mä jotain rasvanpolttajia kokeillut ja jotkin ihan toimiikin, siis tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa siinä rasvan palamisessa. Mutta kyllä se dietti ja sen onnistuminen on kuitenkin ihan yksinkertaisesti kiinni siitä mitä syö ja miten paljon kuluttaa. Yksinkertaista 😉

 7. Blogiisi eksyin fitnessmessujen jälkeen ja olen käynyt sitä lueskelemassa silloin tällöin. Tänään kone jäi päälle tähän päivitykseen ja vakip* kundi näki kuvasi. Asiasta nousi pienoinen keskustelu ja ilmeisesti sait yhden miehen aloittamaan treenaamisen kuviesi myötä. Ei se väärin ole ;o))Hyvältä näyttää. Jatka samaan malliin. Blogiasi on kiva lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta