Herkkua

Nautin ”body-elämästä” eli kovaa treenaamisesta ja tarkasti syömisestä. Aina välillä kuitenkin tekee mieli herkutella, tekee mieli jotain muuta kuin riisiä ja kanaa tai maitorahkaa. Silloin on hyvä että tarjolla on myös herkullisia mutta terveellisiä, sokerittomia herkkuja.

Muistan vielä ne ajat kun proteiinijauhoista oli tarjolla vain pari eri maustettua vaihtoehtoa. Itsekin olen pitkään käyttänyt maustamatonta heraa lisäproteiininlähteenä. Sitä ei paljon maisteltu, vaan kaadettiin kurkusta alas mahdollisimman nopeasti. Nykyään on onneksi tarjolla toinen tositaan paremman makuisia proteiinijauhoja ja mikä vielä parempaa, proteiinivanukasta, Protein Puddingia.

Ensin Manninen Nutraceuticals toi markkinoille suklaan ja vaniljan makuiset puddingit. Jonkin ajan kuluttua valikoima täydentyi banaani-toffeella ja nyt markkinoille on lykätty uutuusmaku mansikka-valkosuklaa. Tästä uutuusmausta oli Fitness Expossa tarjolla näytepusseja jotka menivätkin kuin kuumille kiville. Onneksi Anssi oli reiluna miehenä säästänyt Metallisydämelle pari näytepussia testattavaksi.

Puddingin valmistamiseen tarvitaan maitoa ja Pudding-jauhoa. Itse tykkään sekoitella ne toisiinsa shakerissa, mutta muitakin tapoja varmasti on.

Maidot ja jauhot shakeriin, ranne löysäksi ja ei kun vatkaamaan 😉

Kun on vatkattu jonkin verran, on aika valuttaa valmis seos kulhoihin ja laittaa jääkaappiin jähmettymään. Pari tuntia pitäisi riittää, mutta itse tykkään antaa jähmettyä pidempään.

Kun on malttanut antaa Puddingin jähmettyä, voi päälle heittää vaikka muutaman cashew pähkinän jos haluaa ja sitten ei muuta kuin nautiskelemaan.
Täytyy sanoa että uusi mansikka-valkosuklaa on herkullista! Ehkä jopa onnistunein maku, vaikka suklaasta tykkään myös kovasti. Suosittelen testaamaan, mutta varoitan, yksi annos ei ehkä riitä 😉
Tässä vielä uutuuden etiketti josta voi käydä vakoilemassa ravintoarvot.
Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Herkkua”

 1. Mä oon testiny kolme makua. Oon niin malttamaton, että säädän annosmitallisen muumikulhoon ja lorautan maidot siihen näppituntumalla.. Sekoittelen sopivan kiinteän massan, lisään pähkinät/marjat/omppua tms ja nautiskelen samantien. Suklaa on mun herkku!

 2. Sain itsekkin exposta tuota mansikka-valkosuklaa puddingia. Eilen sitä sitten testailin, ja täytyy sanoa, että mun mielestä se oli ihan kamalaa! 😀 kaks lusikallista taisin syödä, ja loput lensi pois 🙂 kaapissa mulla on kokonainen purkki banaani-toffeeta, ja se on kyllä paljon parempaa, mun makuun! 🙂 mansikka-valkosuklaa maistui jotenkin liikaa proteiinijauheelle.

  • Mä en oo vuosikausiin käyttäny kuin suklaan tai minttusuklaan makuisia proteiinijauhoja. Ehkä siks tää oli piristävän makuinen. Mä tykkäsin.

  • Ihanaa, että joku muukin on istä mieltä, että se on ihan kamalaa se uusi 😀 Olen jo ajatellut, kun kaikki sitä vaan hehkuttaa, että olen jotenkin outo 😀 Omasta mielestä se perussuklaa on ihan herkkua, mutta nämä muut ei oikein ole mun makuun…

 3. täältä löytyy banaani-toffee ja on kyllä hyvää. Nyt vähän kuumottelis tuo uutuus maku mutta pitää saada ensin vanha purkki tyhjäksi 😀

  • Banaani-toffeeta mullakin purkki kaapissa on ja hyvää se on. Seuraavaks ehkä tätä uutta… tai sitten suklaata…

 4. Ite kans en niin paljoa tykännyt tuosta mansikka-valkosuklaasta, koska se on niin makeaa. Joten teinpäs kokeilun ja tein kerrosvanukasta. 😉 Mansikka-valkosuklaata ja suklaata, tuli kyllä todella hyvä yhdistelmä. Aion syödä loputkin mansikka-valkosuklaat tällä menetelmällä. 🙂

  • Mä oon tehny tota kerrosvanukasta vaniljasta ja suklaasta, löytyy varmaan juttuakin täältä blogista jos jaksaa hakea 🙂 Se oli aika hyvä yhdistelmä, vois kokeilla muitakin 🙂

  • Joo sieltähän se ajatus lähtiki. 😉 Tilasin vasta pari viikkoa sitte ensimmäistä kertaa proteiinivanukasta, joten kokeilematta on tuo vanilja ja banaani-toffee. Niitäki olis kuitenki tarkotus tilailla, kun nuo toiset alkaa hupenemaan. 🙂

 5. Mikäs se oli paras maistamas prodepatukka? Elite, supreme vai joku muu? Taitaa lähtä herkku tilaus pahan päivän varalle. 😀

 6. teetkö puddingin millä suhteella. testasin tänään 1dl maitoa ja mitta jauhoja ja aikas tiukkaa tavaraa noin. lorautin pikkasen lisää maitoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta