Muscle Speed – loppuarvio

Olen nyt jonkin aikaa testaillut Muscle Speed -treenilaturia, jonka sain testikäyttöön Sportsnutritionilta Muskleforumilla järjestetyn arvonnan kautta.

Olen vuosien varrella kokeillut useita eri treenilatureita, joista osa on toiminut paremmin ja osa huonommin. Se mitä toimivalta treenilaturilta odotan, on energisyyttä ja lisäpuhtia treeniin. Hyvä treenilaturi auttaa jaksamaan kovan treenin loppuun asti, ilman että treenin lopussa alkaa uuvuttaa vaikka kyseessä olisi kuinka raskas tai intensiivinen treeni tahansa.

Muscle Speediä suositellaan ottamaan yksi mittalusikallinen, noin 10 grammaa.
Tuo yksi annos sisältää:
3g sitrulliinimalaattia
3g beta-alaniinia
1,5g karnitiinia
400mg dendrobium-uutetta
400mg schizandra-uutetta
270mg kofeiini malaattia
200mg kofeiinia
Aloitin testin ottamalla 1,5 mitallista Muscle Speedia, johon lisäsin mukaan n.10g beta-alaniinia kuten kaikkiin muihinkin latureihin. Maku (päärynä) oli erinomaisen hyvä, ehkä paras johon olen treenilatureissa törmännyt.
Tuo puolitoistakertainen annos sai kyllä hien virtaamaan ja toi lisää energiaa treeniin. Jotenkin kuitenkin puhti tuhtui hiipuvan lopputreenistä. Seuraavalla kerralla otinkin sitten kaksinkertaisen annoksen Speedia. Nyt teho oli parempi, energiaa riitti (johtuiko sitten kofeiinista jota tuossa tupla-annoksessa on jo 400mg vai noista uutteista sun muista joista en mitään ymmärrä…) Muscle Speed ei saa aikaan sellaista levotonta ylienergisyyttä jonka esimerkiksi Craze tuo mukanaan. Kääntöpuolena kuitenkin myös treenin lopun ”jaksaa jaksaa!”-fiilis, ettei millään malttaisi lopettaa, jää puuttumaan.
Kovaan jalkatreeniin Muscle Speed ei ole paras mahdollinen treenilaturi, mutta kevyehköön käsitreeniin ja pitkien sarjojen rintatreeniin Muscle Speed oli omiaan. Niissä myös mukana olevan sitrulliinimalaatin tuoma pumppi oli mukava.

Yhteenvetona voitaneen sanoa, että Muscle Speed on toimiva treenilaturi. Ei ehkä se paras, mutta ei huonokaan. Kyllä se paikkansa lisäravinnekaappini laturihyllyltä löytää muiden purnukoiden vierestä. Kovaan jalkatreeniin otan jatkossakin jotain muuta treenilaturia ja jätän Muscle Speedin kevyempiin treenipäiviin, joissa sen hyödyt tulevat paremmin esiin.
Muskleforumin testiketjusta kannattaa käydä lukaisemassa muiden testaajien kokemuksia Muscle Speedista.

Muskleforumilla järjestettiin ennen Fitness Expoa kisa, jossa piti arvata Miesten SM-kisan palkintosijat. Suurella asiantuntemuksella (tuurilla) satuin voittamaan kisan. Palkintona oli omavalintaisia lisäravinteita Sportsnutritionilta. Tässä Metallisydämen valitsemat tuotteet:

Kiitoksia vaan Sportsnutritionille, jonka banneri löytyy jatkossa tuolta blogin oikeasta reunasta. Sitä klikkaamalla pääsee tsekkailemaan firman laajaa lisäravinnevalikoimaa.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Muscle Speed – loppuarvio”

  1. Henkilökohtaisesti tuo Crazen grape-maku oli aikamoinen shokki, verrattuna Napalmin mihin makuun vain 😀 Diggaatko itse ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta