Kuntotsekkaus

Aika tsekkailla hiukan päivän kuntoa. Paino pyörii tasaisesti siinä 96 kilon paikkeilla ja vaikken missään kisakireydessä olekaan, ei tuo rasvan määräkään nyt päätä huimaa.

Alimmillaan paino taisi käväistä alkukesästä jossain 92 kilon tietämissä, miistä siis nousua on tullut jo joku kilo. Paino saa jatkaa hidasta nousemista johonkin 100 kilon paikkeille jos on noustakseen, mitään tarkoituksenmukaista bulkkaamista en aio harrastaa. Olen sitä mieltä että sama etu saadaan jo hyvin pienilläkin plussakaloreilla aikaan.

Ruokavalio on edelleen kohtalaisen tarkka, kuten aina. Tiedän aika tarkkaan montako kaloria tulee minäkin päivänä syötyä. Ruuat on hyvin pitkälle samat päivästä riippumatta. Loppukesästä nostin hieman kalorimäärää, lähinnä lisäämällä hieman hiilareita. Pyrin syömään mahdollisimman puhtaasti, joskaan en revi suurta stressiä jos joskus jotakin pientä herkkua suuhuni pistän. Hiilarit otan enimmäkseen kaurahiutaleista ja riisistä, proteiinit kananmunista, raejuustosta, maitorahkasta, lihasta ja kanasta. Rasvat tulee oliiviöljystä ja pähkinöistä. Lisäksi sitten tulee käytettyä jonkin verran lisäravinteita.

Näillä mennään tällä hetkellä. Olo on helvetin hyvä ja treeni kulkee.

Laitetaanpa loppuun vielä iänikuisten poseerauskuvien sijasta tällä kertaa video 🙂

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Kuntotsekkaus”

  1. ”Olo on helvetin hyvä ja treeni kulkee.” Mahtava homma! Nuo sanat on aina yhtä mahtavaa saada lukea!Eikö Metallisydän muuten tykkää kalasta, kun sitä ei ole hänen lautasellaan nähty? :)- Kendra

    • Kyllä mä ihan tykkään kalasta, mutta jotenkin vaan se tuntuu vaivalloisemmalta valmistaa, siksi jää usein tekemättä…

  2. JÄÄTÄVÄ Kunto!Arvostan!kiitos et pidät tätä blogia,saa omaan tekemiseen lisä buustia kun tätä lueskelee.mukavaa Syksyn jatkoa ja Hyviä Reenejä! 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta