Metallisydän testaa: Tankotanssi!

”Kaikkea pitää kokeilla paitsi tankotanssia ja kansantanhuja”

Kansantanhut saavat jäädäkin kokeilematta, mutta kun minulle tullaan sanomaan että tankotanssi on vaikeaa, niin onhan se nyt pakko näyttää että ei se tällaiselle monilahjakkuudelle ole temppu eikä mikään! Ei siis muuta kuin varaamaan paikka tankotanssitunnilta Porista Tanssitaivaasta.

Perjantaina se sitten koitti, aika tallustella tanssistudiolle. Enpä olisi ihan heti uskonut sellaista tekeväni. Studion ovesta sisään astuessani oli myös tunnin ohjaajan ilmeestä aistittavissa lievää yllättyneisyyttä, miehiä ei ilmeisesti kovin usein näille tunneille eksy…

Siinä ne tangot odottaa tanssijoita…

Täytyy myöntää että edessä oleva koettelemus sai yleensä niin kylmähermoisen Metallisydämen kämmenet hieman hikoamaan. Mihin helvettiin sitä oli taas tullut lähdettyä…

No ei muuta kuin kiinni tankoon, ketterästi kuin virtahepo! Mikäs tässä on roikkuessa…

Eipä siinä kauaa roikuttu, vaan pistettiin vauhtia peliin ja kieputtiin pitkin tankoa…

Jumalauta, sehän alkoi sujua, kukapa olisi uskonut että olen tässä lajissa luonnon lahjakkuus!

Tunti oli vauhdikas ja hauska. Näin sitä kieputtiin 🙂

 

Huhu uudesta tankotanssitähdestä on levinnyt kulovalkean tavoin ja sähköpostini on täyttynyt keikkapyynnöistä, pikkujouluaika alkaa olla kalenterista jo aika täyteen buukattu 😉

Mitäs sitä lähtisi seuraavaksi kokeilemaan… Ei kai se kansantanhukaan ihan kamalaa voi olla…

Metallisydän

41 vastausta artikkeliin “Metallisydän testaa: Tankotanssi!”

 1. Täs on nyt pakostakin sulla tarkotus tehdä Vaikutus johonkin naiseen et sä muuten tuolla kekkulois!! ;D

  • Vaikea sanoa, siihen kun vaikuttaa niin moni muukin asia kuin vaan ikä. Oma kehonpaino on aika merkittävässä osassa, sanoisin että jos yli oman painonsa penkkaa 15-vuotiaana, saa olla ihan tyytyväinen.Muista kuitenkin ettei se penkkitulos ole kaikki kaikessa. Treenaa alusta asti koko kehoa, myös niitä jalkoja ettei sitten myöhemmin tarvi harmitella olemattomia jalkoja, kuten minun tapauksessani…

 2. Mä taas hajoilin tuohon penkkikysymykseen, heti tankotanssista vaihtui hieman laji 🙂 Noh, myönnän, hieman tuohon Metallisydämen videoonki hajos! ;D 15-vuotiaan penkkitulokseen, vaikuttaa tietty kuinka kauan treeniä alla (toiv. ei vielä paljon) sekä tietty nostajan kehonpaino! Tarkkaa kilomääräistä tulosta en kyllä pysty heittää! Ehkäpä metallisydän sen tehköön 🙂 On se vaan kova äijä !! 🙂

 3. Jestas, sinähän olet suorastaan syntynyt tankoon! 😀 Erittäin elegantti esitys!(Blogisi löysin sattumalta ja jäin pläräämään, kiinnostava löydös!)

  • Kiitos 🙂 Ehkä kuitenkin jätän tankotanssin jatkossa muille ja keskityn tangon nostelemiseen kuntosalin puolella 🙂

  • No voi sentään, tankotanssiblogeja kun ei ole koskaan liikaa 😀 Ehkä todellinen syy seuraamiseen on tuo muu stuffi nyt kumminkin, tankotanssitaidepläjäys oli vaan piste iin päälle, osoitus siitä ettei kannata junnata sokeasti vaan parissa lajissa 😉

  • No ei varmasti oo liikaa tankotanssiblogeja 😀 Eipä tääkään silti taida ihan treeniblogi olla vaikka sellanen se ajatus alunperin olikin. Taitaa kuitenkin tota muuta stuffia olla treeniä enemmän 🙂

 4. Täytyy myöntää että miehen tupsahtaminen tankotanssitunnille aiheutti lievää ihmetystä ohjaajan lisäksi myös muissa tunnin osallistujissa, mutta tämähän valoitti asiaa! En tiedä miten päädyin blogiisi ja miten selasin niin pitkälle että huomasin tämän postauksen, mutta minun oli vain pakko jättää kommentti ja antaa propsit elämänasenteestasi!:) terveisin Myös-tunnilla-ollut-maailman-epäonnisin-ja-hieman-nolo-uusien-harrastuksien-kokeilija.

  • Kyllä se ihmetys kieltämättä näkyi kanssatanssijoidenkin ilmeissä :)Mukavaa että eksyit blogiin ja tsemppiä uusien harrastusten kokeiluun!

 5. Kiitos tästä postauksesta! Oikein hymy nousi kasvoille! Mies tankotanssia kokeilemassa, pisteet sulle (: Itse olen ihan lajin pyörteissä, mutta pakko sanoa ettei miespuolisia paljon tunneilla näy, harmi. > kirsikkalaakso.blogspot.fi

  • Ei tosta ehkä ihan pysyvää harrastusta tullut, vaikka hauskaa olikin 🙂 Olis tosin tehny mieli kokeilla vaikeempiakin systeemejä…

 6. ei helv, jätkähän on kone 😀 en todellakaan muista itse pyörineeni noin sujuvasti ensimmäisellä tunnilla, enkä tiedä sujuuko ne hommat vieläkään noin nätisti 😀 oikeesti kova juttu, ei mun miespuoliset kaverit mitään tangolla jaksa/kykene ja silti vielä vääntävät vastaan että ei se nyt niin rankkaa ole… ;)ihan vasta pari päivää sitten eksyin blogiisi ja nyt tässä selailen tekstejä läpi, hyvää juttua! ehdin jo heti tykätä facessakin… :)http://gracefulfit.blogspot.fi/

 7. Yritin googlailla tankotanssitreeniblogeja ja löysin tämän. Wow, upeeta! Ihan mahtava ennakkoluuloton asenne. Ite treenaan tankotanssia päälajinani ja kuntosalilla olen aloittelija. 🙂 Oli pakko kommentoida näinkin vanhaan postaukseen.

 8. Tämähän ON tankotanssitreeniblogi… ainakin melkein ;)Mun mielestä elämässä pitää yleisesti ottaen olla ennakkoluuloton asenne, kaikkea kohtaan :)Ja tuohan oli hauskaa! Ja hauskaa on sekin, etä edelleen mulle tulee tanssitaivaasta sähköpostia, milloin mistäkin naistenillasta tms. 😀

 9. Hahah, aivan mahtava postaus, ihan hymy nousi huulille! Rohkea mies oot 🙂

  Löysin blogisi sattumalta, taidan jäädä seurailemaan 🙂

  • Noniin, sullahan on lahjoja tähän lajiin! 😀

   Itse oon opettanut muutamalle miehelle tankotanssia, käy ihan kateeksi kun (useasti) miehillä on enemmän voimaa, jolloin on paljon helpompaa ja nopeampaa oppia temput! Katsoin kamalan kateellisena erään miespuolisen tuttavani tankoilua, kun hän teki eräitä vaikeita trikkejä melkeinpä heti kun pääsi tangolle. Itselläni tosiaan kesti oppia 1,5 vuotta jotkut liikkeet, jotka hän oppi samalla viikolla! 😀

   Noh, onneksi nyt on kunnolla voimaa yläkropassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta