Olivian superfoods

Kova treenijakso on menossa ja niveliä on suojattava. Siihen tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti MSM-jauho. Etsiskelin netistä edullista MSM-jauhoa kun törmäsin Olivian Superfoods-nettikauppaan. Sieltä löytyy edullisen MSM:n lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista.

Löytyy Spirulinaa, Goji-marjoja ja muita superfoodeja, mutta myös laaja valikoima kuivattuja marjoja ja hedelmiä sekä erilaisia pähkinöitä sekä vaikka mitä muuta.

Kuten tiedätte, en ole mikään superfood-fani. Aiemmin olen jopa mollannut superfoodeja ja kutsunut niitä käyttäviä pitkätukkahipeiksi ja naureskellut päälle. Olen edelleen samaa mieltä, hippien hörhöilyä kaikenmaailman Maca-jauhot! Olen kuitenkin huolestuneena huomannut miten ”superfoodit” salakavalasti hiipivät minunkin ruokavaliooni. Käytössä on jo ruususuola merisuolan sijasta ja kylmäpuristettu kookosöljy on toiminut jo pitkään paistorasvana. Eikä kaakaonibsit ja Goji-marjatkaan pahoja ole… Onhan se pitkin hampain myönnettävä, että terveellisiähän nuo superfoodit ovat, vaikkakin esimerkiksi Maca maistuu aivan hirvittävälle.

Tehtyäni tutkimuksiani myös muualla netin ihmeellisessä maailmassa, päädyin tilaamaan MSM:t Olivian:sta ja mukaan tilasin myös kilon Cashew-pähkinöitä, ne on herkkua.

Jatkossa tulen Olivian:sta tilaamaan ainakin lisää pähkinöitä, ruususuolaa ja kookosöljyä, joita käytän kaikkia päivittäin. Jos oikein rohkeaksi uskaltaudun, saatan tilata myös jotain superfoodeja, silläkin uhalla että muutun pitkätukkahipiksi…

Kokeilkaapa muutkin rohkeasti, jos ette suoraan uskalla Spirulinaa tilata, suosittelen ainakin noita edullisia Cashew-pähkinöitä tai vaikkapa Mulperi-marjoja. Metallisydämen blogin lukijana saat koodilla METALLISYDAN ensimmäisestä tilauksestasi 5% alennuksen.

Postikulutkaan eivät päätä huimaa, yli 50 euron tilaukset tulevat postikuluitta ja pienemmissäkin tilauksissa postikulut ovat vain 3,90 euroa.

Jos musta kerran tulee hippi, vien mahdollisimman monta teistä mukanani!

P.S. Seuraavassa blogikirjoituksessa Metallisydän testaa tankotanssin, pysykää siis linjoilla!

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Olivian superfoods”

  1. Tuolla ”tatskajuttuja” kategoriassa on vain yksi aihe. Olisi mukava kuulla lisää blogikirjoituksen muodossa. Esim. kertoisit omista kuvista lisää, mitä mieltä olet kuvista yleensä ja entä mitä mieltä olet kuvista naisilla.

    • Tuo on kyllä ihan hyvä idea kirjoituksen aiheeksi. Uusi tatuointi on ollut suunnitteilla jo muutaman vuoden. Saa nähdä koska se tulee otettua…

  2. Woouu!!! Mielenkiinnolla odotan raporttia aiheesta ”tankotanssi” 😀 😀 😀 Enpä ois uskonut, että näen koskaan tämmöstä viimeistä kuvaa täällä 😀 Mahtavuutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta