I love your blog!

Tänä päivänä netti on pullollaan blogeja. On muotiblogeja, ruokablogeja, treeniblogeja, laihdutusblogeja, leffablogeja, peliblogeja, lifestyleblogeja ja vaikka mitä muita, jokaiselle löytyy jotakin. Hienoa, sillä kaikki me tykkäämme erilaisista jutuista ja erilaisista blogeista. Jepu tässä tunnusti tykkäävänsä Metallisydämen blogista ja antoi minulle tunnustuksen, I love your blog! Kiitos Jepu!

 
 
Tunnustuksen systeemi on seuraavanlainen:
– Kiitä linkin kera bloggaajaa jolta sait tunnustuksen
– Anna tunnustus eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä
– Kopioi tunnustuksen Post it -kuva ja liitä se blogiisi
– Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin
 
 
Blogeja tulee luettua joskus enemmän, joskus vähemmän. Ne blogit, joita aktiivisesti seuraan, liittyvät kaikki enemmän tai vähemmän treenaamiseen. Ne ovat kuitenkin kaikki omalla tavallaan hyvin persoonallisia blogeja eikä pelkkää sarja- ja toistomäärien luettelemista. Se, että blogin kirjoittaja jakaa lukijoilleen jotain itsestään, tekee mielestäni blogista mielenkiintoisen. Tykkään myös siitä, että kuvia käytetään paljon, pitkien tekstipätkien lukeminen tuntuu raskaalta ja väleissä olevat kuvat keventävät raskaampaakin asiaa (tai sitten vaan olen sitä Aku Ankka-sukupolvea, joka katselee mieluummin kuvia kuin lukee asiatekstiä…) Myös tietynlainen pilke silmäkulmassa tekee tekstin aina helpommin lähestyttäväksi ja saa lukijan hyvälle tuulelle.
 
Tunnustus piti antaa viidelle blogille. Tässäpä nuo, ilman sen kummempaa järjestystä:
 
 
 
Aarne on mahtava persoona ja nettiystäväni kaukaa Tornion erämaasta. Tosin tällä hetkellä Aarne ihmettelee elämänmenoa Vietnamissa ja harjoittelee siinä samalla potkimaan ihmisiä päähän. Aarnen mielestä tärkeintä elämässä on tehdä sitä mitä itse oikeasti haluaa tehdä ja niitä asioita Aarne puuhasteleekin välittämättä muusta päivittäin. Mielestäni jokaisen pitäisi omaksua edes ripaus tuota Aarnen elämänmyönteistä asennetta joka paistaa myös miehen blogikirjoituksista. 
 
 
 
 
Tässä blogissa yhdistyy treenaaminen, ravinto, elämänilo ja huumori. Tekstejä on aina mukava lukea ja ne saavat hyvälle tuulelle. Erityisesti suosittelen tutustumaan tekstiin, jossa kerrotaan miten blogista saa huippusuositun. Kyseiseen tekstiin pääsee suoraan TÄSTÄ
 
 
Nyyssola

Mika Nyyssölä, tuore kehonrakennuksen alle 80-kiloisten Suomen mestari ja overall-voittaja, on Suomen bodymaailman näkyvin nimi ja Mikan blogi kevyesti suosituin treeniblogi Suomessa. Eikä ihme, Mika päivittää blogiaan usein, kirjoittaa avoimesti ja hauskasti ja tekstejä lukee mielellään. Mikan aina iloinen ja elämänmyönteinen asenne paistaa läpi niin teksteistä kuin videoistakin, joita blogissa on runsaasti, kuten upeita kuviakin. Olisin ollut ikionnellinen jos silloin joskus kun olin teini ja aloittelin salitreenejä, olisi ollut tarjolla samanlaista oppimateriaalia kuin Mikan ja Mike Sirenin tekemät Gymlog-videot. Olisi siinä teinimetallisydän välttänyt monta kuoppaa kun ei olisi tarvinnut kaikkea treenaamisesta opetella itse.

 
 
 
Tämä blogi on täyttä asiaa, ainakin melkein. Blogia pitää netissä jo legendaariseen asemaan kohonnut lihaskasvusta väitellyt liikuntatieteiden tohtori Juha Hulmi. Tämä mies tietää mistä puhuu. Vaikka kirjoitukset ovat asiapitoisia, on mukana aina myös huumoria ja sitä pilkettä silmäkulmassa.
 
 
 
 
Luonnollisesti listalle kuuluu suurimman idolini Marko ”Supermassa” Savolaisen blogi. Marko on pitänyt aikaisemminkin blogia, parissakin paikassa ja niitä tuli jo silloin seurattua. Nyt Marko aloitti elokuussa blogin pitämisen sponsorinsa Mass Nutritoinin sivuilla ja sieltä onkin mahtava seurata miehen tietä kohti unelmaansa. Tällaista sinnikkyyttä, periksiantamattomuutta ja omistautumista lajiin ei löydy keneltäkään muulta.
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “I love your blog!”

  1. Perkule äijä. Mun piti pamauttaa tällanen sulle, mutta kerkesit eka :DEi se mitään, saat samalla mitalla takaisin! Vaikkakin vähän myöhässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta