Tiukahkoa jalkatreeniä

Olen taas löytänyt innon jalkatreeniin ja oikein odotan jalkatreenipäivää. Hyvä sinänsä, koska treenaan tällä hetkellä jalat kahdesti treenikierron aikana. Olisi aika vittumaista jos se ei kiinnostaisi ollenkaan.

Tällä kertaa kunnon lämmittelyjen jälkeen hiukan tiukempia settejä…

 

Joskus sitä rautaa vaan on liian paljon…

 

Tehtiinhän tuossa loppuun vielä muutama hiukan pidempikin sarja. Sitten reverse-hackia jos vaikka saisi tähän lattaperseeseen hiukan pyöreyttä…

Ylä-asennossa kunnon puristus pakaroilla niin ai että tekee nannaa 🙂

Seuraavaksi tavallista Hackia muutamalla pudotuksella. Oli jalat hiukan hyytelöä parin sarjan jälkeen…

 

Loppuun vielä mavea jolla tukotettiin takareisi-pakara osasto totaalisesti. Sitten hoippumaan suihkun kautta portaita alas. On se aika kiva tunne kun portaissa täytyy ottaa tukea kaiteesta että pääsee alas asti… 🙂

Metallisydän

21 vastausta artikkeliin “Tiukahkoa jalkatreeniä”

  1. Käytkö paljonkin Porin pulsilla reenailemassa kun joskus sut siellä oon nähnyt? Äijän kunto on kyllä komee ja arvostan sitä että väännön natuna. Hyviä reenejä!

  2. Toivottavasti nyt tulee jalkoihin lihaa,ovat selkeästi heikoin lihasryhmäsi.

  3. Toi reverse hack on ku yks kuva mis joku o jalat selkätuessa ja selkä jalkatuessa. Mut jalkapäivät on kyl sellasia millon tuntee elossa olon varmaks o_OHyvää syksyä 😉

  4. Hyvin luistaneen jalkatreenin jälkeen Pulsin suht lyhyetkin portaat tuntuu kehnolta vitsiltä, kun ainut tapa jolla voi kuvitella laskeutuvansa ne alas on persliuku… Sitä olisi taas illalla luvassa, jee jee 😛 Tietää olevansa elossa kun oikein polttaa.

    • Se on ihana tunne kun pitää oikeesti ottaa kaiteesta tukea että pääsee alas 🙂 On se kumma ettei kuntosalelille oo rakennettu hissejä tai rullaportaita… hiukan pitäs ajatella asiakkaita!

  5. Saas katsoa miten tämä vastaus tulee perille, jos tulee, #$£¥@#an Asus Transformer-lelussa ei toimi kunnolla MIKÄÄN (just wait, kunhan pääsen OIKEALLE tietokoneelle, avaudun tietotekniikasta ja tableteista oikein syrämmestä). Mutta siis, Pulsilla on hissi. Kukaan ei varmaan ole sitä ikinä käyttänyt, uskon, että siitä saisi sähköiskun, vihaisen ohjaajan kimppuunsa tai hissiä ei oikeasti edes ole, on vain pohjaton hissikuilu, jonne raukkamainen mukaurheilija mätkähtäisi katumaan ”Miksi en valinnut portaita”. Minä en ainakaan kokeile. Ennemmin kulutan verkkareiden persausta liukumalla portaat, sentään farkut säästyy, kun treenin jälkeen ei vapinalta saa edes housuja vaihdettua. Tai roikun kaiteessa toivoen, ettei vastaan tule ketään puolustuskyvytöntä, jonka vuoksi pitäisi päästää itse kaiteesta irti ja toivoa jalkojen vielä kantavan. Terkuin nimim. Kyllä on kiva ajaa autolla kotiin, kun takareisi tärisee 😛

    • Mulla on ollu hiukan samat fiilikset tästä tietokoneesta viimeaikoina, nimim. uuden tietokoneen hankinta edessä…Mutta joo, on Friitalassa Sport Centerilläkin hissi, tavarahissi. Oon sitä joskus käyttänytkin kun oon ollu mukana roudaamassa kuntosalilaitteita salille. Se on siis ihan toimiva ja oikeasti jopa olemassa 🙂 Ei vaan oo asiakaskäytössä… Vois joskus jalkatreenin jälkeen ihan pokkana raahautua siihen hissiin ja painella sillä alas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta