Pyykkilauta kuntoon ensi kesäksi, aloita jo nyt!

Usein kesäkuntoa ja pyykkilautavatsaa lähdetään hakemaan vasta keväällä. Treenataan perkeleesti vatsoja ja kuvitellaan että saadaan kesäksi teräksenkova pyykkilautavatsa. Sori, ikävä tuottaa pettymys, silloin on jo aivan liian myöhäistä. Huvittavaa on kun toukokuussa mainostetaan että vielä ehdit kesäkuntoon. Hei haloo, rasvanpoltto vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ja lihaksen kasvatus vielä reilusti enemmän.

Ensikesän kesäkunnon rakentaminen aloitetaan nyt. Keväällä poltetaan turhat rasvat pois, mutta jotta sieltä rasvakerroksen alta löytyisi jotain, on nyt aloitettava ankara treenaaminen ja lihaksen kasvattaminen.

Olen ennenkin kirjoitellut vatsatreenistä ja käyttämistäni liikkeistä. En jauha niistä samoista tällä kertaa, vaan otetaan tällä kertaa pari uutta liikettä. Ensimmäisenä erinomainen liike vinoille vatsalihaksille. Nimestä ei ole hajuakaan, mutta itse liike varmasti selviää videolta. En minä tuota liikettä ihan hallitusti vielä pysty tekemään, melkoista venkoilua se on, mutta eiköhän se siitä lähde sujumaan talven aikana…

 

Toinen erinomainen liike on jalkojen/lantion nosto. Tällä liikkeellä saan ehkä parhaan polton vatsalihaksiin. Unohtakaa tässä(kin) liikkeessä heiluminen ja tehkää liike hitaasti ja hallitusti. Parhaan tehon saa kun asettuu penkille siten, että penkin reuna on ristiselän kohdalla ja takapuoli tulee penkin yli. Tällöin vatsa ei pääse lepäämään ala-asennossa. Yläasennossa kannattaa pysäyttää liike hetkeksi ja oikein rutistaa vatsalihaksilla.

Näillä ja monilla muilla liikkeillä rakennetaan ne vatsalihakset jotka sitten keväällä kaivetaan esiin sieltä rasvan alta. Siihen sitten tarvitaankin ihan omat kikat… Mitäköhän nuo Fit-lehden mainostamat ”Rasvansulattajaliikkeet” mahtaa olla…

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Pyykkilauta kuntoon ensi kesäksi, aloita jo nyt!”

  1. Veikkaan että ne rasvanpolttoliikkeet ovat jalat olohuoneen sohvan alla vatsarutistukset kertaa miljoona, jotta rasva palaa paikallisesti vatsasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta