Muscle Speed testissä

Muskleforumilla, tuolla punttisonnien ja mimmien temmellyskentällä, haettiin tässä jokin aika sitten halukkaita testaajia uudelle treenilaturille, Muscle Speedille. Tottakai ilmoittauduin vapaaehtoiseksi koekaniiniksi ja onnekseni arpa osui kohdalleni. Purkki Muscle Speediä kolahti postiluukusta tällä viikolla.

Nyt testailen laturia muutamassa treenissä ja sen jälkeen kirjoitan laajemman raportin sen toimivuudesta tänne blogiin. Siihen asti minun ja muiden testaajien mielipiteitä ja kokemuksia Muscle Speedistä voi käydä lukemassa Muskleforumin testiketjusta TÄÄLTÄ

Laturit testiryhmälle siis tarjosi Muskleforum yhteistyössä Sportsnutritionin kanssa. Kiitos molemmille tahoille!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Muscle Speed testissä”

  1. Ai hemmetti että näytät ihan erityisen hyvälle tossa kuvassa nam. Lähde treffeille! ;P

  2. Eikös sun pitänyt bulkille lähteä joulua kohti? Et meinaan hirveeltä bulkkisialta ainakaan vielä näytä. Kateellisen puhetta, mutta possun on hyvä olla jouluna 😉

    • Ei mitään sikabulkkia. Maltillisesti nostan talven aikana painoa jokusen kilon. En koe kauheasta bulkkauksesta ja läskin keräämisestä olevan juurikaan hyötyä.Ja onhan tässä kesän kireimmästä kunnosta paino jo hyvinkin kilon noussut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta