Expo lähestyy

Vuoden kovin bodytapahtuma Suomessa on jokasyksyinen Fitness Expo. Parina edellisenä vuonna Expo on jostain ihmeen syystä järjestetty Helsingissä Finlandiatalolla, mutta tänä vuonna Expo palaa kotiinsa Lahteen. Vaikka Finlandiatalon katsomo hyvä onkin, on paikka messujen osalta ollut todella syvältä. Lahdessa messualue on omaa luokkaansa, ainakin ollut aikaisempina vuosina.

Tänä vuonna tapahtuma on muutenkin entistäkin kovempi, sillä SM-kisojen lisäksi Expossa järjestetään ammattilaiskilpailut miesten kehonrakennuksen avoimessa luokassa ja naisten ammattilaisbodyfitness:ssä.

Lähes joka vuosi olen Expossa käynyt kisoja katsomassa ja messualueella hyörimässä eikä niitä voi tänäkään vuonna väliin jättää. Ennakkoliput on ostettu ja Expoa odotetaan innolla 🙂 Mahtava taas nähdä kovassa kunnossa olevia kisaajia, kierrellä messuosastoilla ja ainahan siellä joihinkin tuttuihinkin törmää 🙂 

Parin edellisen vuoden Expo-raportit löytyy TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ, niillä on hyvä virittäytyä oikeaan tunnelmaan 🙂
Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Expo lähestyy”

  1. Paljonko tuli matkat maksamaan täältä länsirannikolta Lahteen?vai menetkö omalla autolla

    • Joo- o kattelin noita VRrän hintoja ja pakko kai se olis ittekin autolla lähdettävä jos ei sitten jostain jotain kimppakyytiä keksi, tais olla n.50e pori-lahti väli ja lahti-pori väli muistaakseni sen 70e..Ei paljoa julkisetkaan kannata

  2. Täältä Oulun suunnilta lähdetään kans Expoilemaan, itelle ihan eka kerta! Saas nähä, mitä kaikkea jännää sieltä löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta