Nainen?

Minua pyydettiin kirjoittamaan juttu aiheesta nainen. Ensin olin hieman vastahakoinen tarttumaan tähän haasteeseen, enhän minä tiedä kyseisestä aiheesta mitään. Hetken asiaa ajateltuani päätin kuitenkin tarttua aiheeseen.

Mitä miehen elämä olisi ilman naisia? Joku voisi hassunhauskasti sanoa että helpompaa. No joo, ehkä niinkin,  kyllähän naiset pystyvät miehen elämästä hankalaakin tekemään. Aina kaikki ei ole ruusuilla tanssimista ja varmasti naiset aiheuttavat meille miehille murheita ja sydänsuruja. Mutta olisiko elämä ilman naisia sittenkään helpompaa, saati parempaa? Vaikka naiset saattavat aiheuttaa surua ja murhetta, tuovat naiset elämäämme myös suunnattoman paljon iloa, rakkautta ja onnellisuutta ja ne ovat ainakin minun mielestäni tärkeimpiä asioita elämässä.

 

Mietitäänpä hieman elämäni tärkeimpiä naisia.

Ensimmäinen nainen meidän jokaisen elämässä on oma äiti. Äiti on lapselle tärkein ihminen pienestä asti. Oma äitini on minulle hyvin tärkeä ja rakas. Äiti on ollut tukenani aina ja äitiin voin aina luottaa. Edelleen, vaikka olenkin jo yli kolmenkymmenen ja ”aikuinen” äiti rientää auttamaan pientä poikaansa hädän hetkellä, oli kyse sitten ikkunoiden pesemisestä tai sydänsuruista.

aiti
 

Toinen ainakin yhtä tärkeä nainen elämässäni on sisareni. Lapsina riitelimme jatkuvasti, niinhän sisarukset tekevät. Kuitenkin jo silloin siskoni oli minulle todella rakas. Siskoni on edelleen minulle todella läheinen ja rakkaimpia ihmisiä maailmassa, teen mitä tahansa siskoni puolesta. Homma toimii myös toisinpäin. Voin aina luottaa siskoni apuun, asiassa kuin asiassa. Siskoni on aina valmis lähtemään kanssani rokkifestareille, kantamaan muuttolaatikoitani tai tarjoamaan lohduttavan olkapään, mitä milloinkin tarvitaan.

 

Kumpikin edellämainittu on minulle todella rakas ja tulee aina olemaan. Ja on elämääni toki mahtunut muitakin minulle tärkeitä naisia. Uskon kuitenkin että se oikea, nainen joka vie pääni pyörälle, sulattaa metallisen sydämeni läpikotaisin, kietoo minut sormensa ympärille, saa päässä humisemaan ja sydämen rinnassa pakahtumaan, elämäni tärkein ihminen, on vasta tulossa elämääni. Sitä ei tosin tiedä milloin niin tapahtuu.

Joo, olipa aika syvällistä pohdintaa. Laitetaan loppuun kevennykseksi MC Stepan näkemys naisista:

 
Metallisydän

24 vastausta artikkeliin “Nainen?”

 1. jos ei NAISIA olis ni turhapa täällä ois miehenä dallailla!KYLLÄ ne NAISET on todellakin niin kuin Charlotte tuossa sanoo ni elämän suola..ja Sokeri!NAISET <3 T:Vantaan Kolli 🙂

 2. Oikea bodymunkki ei naista tarvitse! Terve kätinen mies pärjää yksin vallan hyvin. Ei kitinöitä kun mies datailee koneella/pelailee/katselee sohvalla leffoja jne, ei kitinää siivouksista/tiskaamisesta/pyykeistä. Ketä miestä kiinnostaa jotkut hemmetin kissanristiäiset sun muut typerät menot naisen kanssa. Oma laiffi, ei kalkatuksia. Seksisuhde on ainut mitä bodymunkki voi harkita. Jari ”Bull” Mentula tokaisi jotain, naiset lisää kataboliaa. Ainakin stressitasot nousee, joka nostaa kortisolit kattoon. Huonompi homma bodymunkille.

  • Kyllä mies pärjää yksinkin, mutta onko onnellinen? Siitähän tässä on kyse.En minä ainakaan halua tuon tason bodymunkki olla…

  • Eikö kyse ole siitä, että onnellinen voi olla yksin tai yhdessä. Tai onneton. Elikkä onni ei kuitenkaa oo riippuvainen muijista tai sexin saamisesta? Bodymunkin elämä siis varmin tae onneen kuitenkin onn…?

  • Kyllä yksinäisenä bodymunkkinakin voi olla kohtalaisen onnellinen, jotain kuitenkin puuttuu.Me ihmiset ollaan kuitenkin erilaisia, toisen tekee eri asiat onnellisiksi kuin toisen. Itse uskon että oikeaan onnellisuuteen tarvitaan myös rakkautta.

 3. Todella mukava näin naisena lukea, että joku vielä ajattelee meistäkin noin kauniisti, eikä aina olla niitä ikuisia ”nalkuttajia”;)

 4. Oi, kun ihanasti tosiaan kirjoitettu! Kieltämättä stereotyyppeja rikkova teksti parhaimillaan!Kyllä se on niin, että meitä on moneen junaan, mutta kyllä se rakkaus on se mikä tätä maailmaa pyörittää! Kaikki muu hidasta pyörimisen.Jatkahan tuota hyvään asenteen ja ajatuksien jakoa. Ilo on lukea 😀

 5. Naiset on ihan kivoja niin kauan kuin ne ei rupsahda. Joku 16-40v on se ikäskaala. Yli 50v naiset ei tuo lisäarvoa elämään äiti poislukien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta