Mieli ja keho lepää

Viikko treenattiin taas kovaa, periksi antamatta. Nyt onkin aika rentoutua, antaa sekä mielen että kehon levätä. Mikäs olisikaan parempi paikka rentoutua kuin rakas kesämökki.

Tämä on ylivoimaisesti rakkain paikka minulle. Olen ollut kaksi kuukautta vanha ensimmäisen kerran mökille tullessani ja siitä lähtien olen joka kesä viettänyt täällä enemmän tai vähemmän aikaa. Mökki on täynnä rakkaita muistoja vuosien varrelta. Edelleen joka kesä haluan päästä mökille vaan olemaan, lukemaan, saunomaan, syömään ja rentoutumaan ilman stressiä.

Arjen kiireet unohtuvat viimeistään kun saan sytytettyä tulen saunan pesään ja savu alkaa tupruta piipusta.

Keho rentoutuu saunan pehmeissä löylyissä ja saunan jälkeen on ihanan rento olo. Minusta on ihana istuskella  illalla ajatuksissani järven rannassa, katsella järven tyyntä pintaa, kuulla välillä linnun laulua ja vaan nauttia olostani.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta