Tästä kesä voi alkaa…

Kesäloma alkoi maanantaina, saa nähdä alkaako kesä ollenkaan… Tuntuu kuin tänä kesänä ei kesää olisi ollut lainkaan. Ei kunnon helteitä, ei aurinkoa, ei mitään. Mikä kesä se tällainen on? No, onhan tässä vielä aikaa.

Nyt kesäloman ajan aion levätä ja rentoutua, mutta myös treenata todella paljon. Treenaaminen on minulle se paras keino rentoutua. Toki tarkoitus on myös lepäillä mökillä ja ehkä käväistä ulkomaillakin… Saa nähdä 😉 Muutoksen tuulet puhaltavat ja mielessä pyörii monenlaisia suunnitelmia ja tavoitteita tulevaisuuden varalle, ehkä nekin tarkentuvat tässä loman aikana 🙂
Lupailin tuolla jo aiemmin kuntokuvia. Tässä kaksi tuoretta kuvaa. Molemmat on otettu noin viikko sitten. Paino pyörii tällä hetkellä 93 ja 94 kilon välillä.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Tästä kesä voi alkaa…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta