Pistetään, pistetään pilleriä poskeen…

Laitoin tässä taas hiukan tilausta EBN:lle. Vähän kaikenlaista sekalaista tuli tilattua tällä kertaa, täydennettyä varastoja ja hiukan jotain uutta kokeiluun…

Ihan perus systeemejä edustaa kreatiini ja glutamiini. Molempia käytän säännöllisesti, glutamiinia lisään joka kerta palkkarin sekaan ja kreatiinia käytän kuuriluontoisesti, ensin noin viikon mittainen tankkausjakso ja sen jälkeen ylläpitoannoksella pari kuukautta.

Pilleripuolta edustaa Omega 3:set, glugosamiinisulfaatti, magnesium, monivitamiini, kalsium ja sinkki. Ei ole todellakaan pahan hintaisia… Kourallinen noita naamariin aamuisin höystettynä C- ja D-vitamiineilla niin mitäpä sitä kasvava(?) nuori(?) mies(jep!) muuta tarvitsee?

Mukaan vielä hiukan edullisia vihreäteekapseleita ja Synerlin rasvanpolttovalmistetta. Ei sitä koskaan tiedä milloin haluaa taas vähän poltella turhia rasvoja pois…

Ja lopuksi vielä pari rullaa urheiluteippiä ja fysiopussi kylmäpakkaukselle. Yksi tuollainen minulla jo oli, mutta on sen verran kätevä systeemi, että toisen halusin.

Jospa näillä taas pärjäilisi jonkin aikaa 🙂

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Pistetään, pistetään pilleriä poskeen…”

    • Riippuu hiukan, joskus kuukauden verran, joskus enemmän. Välillä myös käytän kreatiinia yhtäjaksoisesti pidempään kuin tuon kaksi kuukautta…

  1. Mihin siinä taukoja tarvii 😀 No mutta asiaa,omakohtaiset kokemukset itselle on ettei taukoa ollenkaan. Sen huomaa heti kun lopettaa käytön ja aloittaa taas uudestaa. Eli käytän jatkuvasti ilman taukoja.Kaikille ei varmaankaan toimi näin.

  2. Kiitos Metalisydämelle linkkivinkistä! Pistin heti pillerivuoren tilaukseen, ei todellakaan ollut pahanhintaista, joten sain vihdoin aikaiseksi kunnon sinkkilisätkin tilata kaiken päälle. :)- Kalypso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta