Siis iha kreisii…

Kun kerran nuo DMAA-valmisteet aiotaan vetää markkinoilta, on aika suunnata katse eteenpäin ja etsiä uusia toimivia treenilatureita. Olin lukenut netistä hyviä kokemuksia laturista nimeltä Craze, joten päätin ottaa sen testiin. Laitoin purnukan tilaukseen PPS-shopista ja ei aikaakaan kun postilaatikko jo kolisi…

Tiistaina päätin ottaa tämän uuden laturin kokeiluun. Toimin ihan normaalien aamurutiinieni mukaan, heräsin, söin aamupalan ja surffailin netissä. Noin tunti aamupalan jälkeen oli aika ottaa treenilaturi. Kippasin vesilasiin suositellun annoksen Crazea, sekoittelin ja kiskaisin sen naamaan. Maku oli… no… paha. Mutta mitäs siitä, ei näitä maun takia juoda ja sitäpaitsi aiemminkin olen todennut että mitä pahemmalta maistuu, sen toimivampaa. Odotukset siis olivat korkealla.

Tunti laturin ottamisesta aloitin treenin. Aluksi en havainnut mitään mainittavaa vaikutusta, vaan selkätreenin ensimmäiset liikkeet kuten leuanvedot ja kulmasoudut kulkivat normaaliin tapaan. Treenin lopussa, tunnin treenattuani alkoi tuntua pientä piristävää vaikutusta, joka sai aikaan sen, että viimeisissä selkäliikkeissä teki mieli tehdä hiukan pudotus- tai supersarjoja.

selka1
selka2

Mitään järisyttävää vaikutusta tuolla suositellulla annoksella en siis havainnut. Keskiviikkona sitten muutin hiukan totuttua kaavaa. Otin tupla-annoksen Crazea tyhjään vatsaan heti herättyäni (maku ei ollut yhtään sen parempi…). Tunnin kuluttua laturin ottamisesta söin aamupalan ja siitä tunnin kuluttua aloitin treenin.

Nyt tuntui vaikutus heti. Salilla juuri ennen treenin aloittamista höpötytti ihan levottomasti. Suu kävi koko ajan ja jutun taso… no se oli mitä oli. Höpötys kuitenkin loppui kun treeni alkoi ja ylimääräisen energian sai suunnattua treeniin.

Missään kohtaa ei väsyttänyt ja intoa ja energiaa riitti erinomaisesti. Kaikki sarjat jaksoi vetää ihan loppuun asti.

Minkäänlaista uupumusta ei treenin aikana tuntunut, eikä myöskään treenin jälkeen vaan energialataus pysyi yllä pitkään. Jopa sen verran että treenin jälkeen töihin päästyäni innostin nuoret ulos pelaamaan jalkapalloa…

Torstaina vein homman vielä askeleen verran pidemmälle ja otin Crazea kolminkertaisen annoksen. VIRHE! Laturin ottamisesta pari tuntia ja treeni alkoi. Olo oli aivan levoton, keskittymiskyky oli tiessään ja teki melkeinpä mieli juosta laitteesta toiseen ja siinä välillä hyppiä seinille. Treeni kyllä kulki ja energiaa riitti, mutta olosta en tykännyt. Olin rauhaton ja ylienerginen. Sarjojen välillä, jos sellaisia nyt ylipäätään maltoin pitää, liikuin edestakaisin ja olin levoton. Kolminkertainen annos oli liikaa.

Yleisesti ottaen täytyy sanoa että sopivalla annoksella Craze on erittäin toimiva treenilaturi. Tätä tulen jatkossakin käyttämään, tosin hillittyinä annoksina 🙂 Uusi makukin on tulossa kohtapian, jos vaikka olisi parempi kuin nykyinen 😉

Metallisydän suosittelee!

Niin ja sitä Crazea saa siis PPS-shopista 🙂

nimeton
Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Siis iha kreisii…”

  • Jeps. :)Ei ne annostusohjeet purkkien kyljessä ihan turhaan ole, siinä suositellaan 1-2 annosmitallista ja se juuri tuntui olevan sopiva määrä…

 1. Mulla myös toimi kreisi aika kreisinä mutta seuraavana päivänä ihan hiton vainoharhainen olo..ja mulla ei ole taipumusta sellaiseen.

  • Mä en oo moista huomannut. Tosin saattaa olla että oon yleisesti jo sen verran vainoharhainen ettei se eroa normiolotilasta kovinkaan paljoa 🙂

  • Hyvä vastaus..mulle se oli liikaa..ostin tänään Mannisen Mania!:aa ja kokeilen josko reeni paranisi ilman rankkoja jälkiefektejä..olitkos sitä testannut jo? Jos et niin olis kiva lukea mielipidettä siitä. Katson vielä sivultasi onko siitä puhetta..kiitos blogista. Terveisin Pärinä

  • Mania! on Crazen rinnalla toinen vakiotreenilatureistani. Ne ovat täysin erilaiset mutta milemmat toimivia. Niiden lisäksi kaapissa on joitakin muitakin joita käytän silloin tällöin, mutta nuo kaksi ovat nyt olleet pysyvämmät.

 2. Komppaan ehdottomasti Metallisydäntä ton annostuksen suhteen. Ajoittain hyviä ideoita saavana pistin menemään ensimmäisellä kokeilulla ehkä sinne 20-30 scoopin välimaastoon. Tokikaan en nyt tietty kerralla yhteen drinkkiin, mutta lopullinen määrä mikä tuli kiskottua ehkä n.8-9h sisällä tsibaut toi. Enkä siis todellakaan suosittele kokeilemaan vastaavaa…

  • Terve.Tällä hetkellä käytän Crazea ehkä kerran viikossa, jopa harvemmin. Pääasiassa käytän laturina Mania!:aa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta