Lisäkuntokuva ja arvonnan tulos

Tämän kesän kuntokuvia julkaisin TÄÄLLÄ. Taas kerran ovelasti jätin jaloista ottamatta kuvaa. Joku sen perhana vieköön kuitenkin huomasi ja asiasta huomauttikin. Yleisön pyynnöstä nyt sitten yksi lisäkuva, jossa näkyvät myös nuo tikut, jotka minulla on jalkojen paikalla. Kuvan laatu on kohtalaisen paska, mutta niinpä on mallikin.

Ja sitten itse asiaan. TÄÄLLÄ kyselin kokemuksia erilaisista verkkokaupoista. Itse käytän verkkokauppojen palveluja melkoisen paljon ja siksi minua kiinnosti myös muiden kokemukset verkkokaupoista. Vastausten määrä jäi melko suppeaksi, johtuisiko sitten helteisestä heinäkuusta vai ihan siitä että kaikki eivät ole niin innokkaita nettishoppailijoita kuin minä…

Lehdet on nyt kuitenkin arvottu ja voittajat ovat seuraavat:

Body-lehden itselleen voitti nimimerkki juspanders

Probody lähtee nimimerkille Tiina

ja Bodaus nimimerkille Ile

Onnea voittajille! Laittakaapa osoitetietonne sähköpostiin [email protected] niin laitan lehdet postiin!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Lisäkuntokuva ja arvonnan tulos”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta