Internet – shoppailijan taivas vai helvetti?

Surffailen melkoisen paljon netissä ja jonkin verran tulee käytettyä erilaisten nettikauppojen palveluja. Lisäravinneostokseni teen lähes kokonaan netin kautta ja jonkin verran tulee tilattua vaatteitakin netistä.

Usein kirjoittelen soppailuistani myös tänne blogiin. Nyt on kuitenkin teidän vuoronne. Kertokaa mitkä ovat omasta mielestänne hyviä nettikauppoja joihin kannattaisi tutustua ja perustelut miksi juuri niistä firmoista kannattaisi jauhonsa, vaatteensa tai mitä tahansa muutakin tilata. Vastavuoroisesti kiinnostaisi myös kuulla mistä ei missään nimessä kannata tilata ja miksi.

Sana on siis vapaa, antaa tulla kehuja ja haukkuja. Kaikkien kommentoineiden kesken arvon tiistai-iltana uusimmat (mutta kertaalleen luetut) Body- ja Probody- ja Bodaus-lehdet. Kommenttiin kannattaa siis liittää nimimerkki ja kommentin loppuun kertoa minkä lehdistä haluaisit voittaa.

Voittajat julkistan ensiviikolla täällä blogissa ja lehdet lähtee postitse voittajille heti kun he ilmoittavat osoitetietonsa sähköpostiini.

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Internet – shoppailijan taivas vai helvetti?”

  1. Moro,Omat tilailut menee osittain tarjouksia seuraillen. Kuitenkin tilauksia kun tutkin, niin huomasin, että go4fit on yksi aktiivisimmista kaupoista, joita olen käyttänyt. Ainoastaan hyviä kokemuksia kyseisestä kaupasta. Huonoja kokemuksia en ainakaan suoralta muista (aika kultaa muistot, vai miten se meni…) Eri kauppoja vertaillessa kun pitää järjen mukana, niin nopeasti huomaa, mistä ei kannate tilata.t. Juha 82

  2. Tarjouksia seuraillen menee myös täällä. Enimmäkseen tulee kyllä tilattua kuitenkin Mass.fi:stä nopean toimitusajan vuoksi, silloin tällöin Fitnesstukusta, jossa tympäisee kun toimituksessa kestää usein jopa viikko.. Liian kauan minulle 😀 Protskut tulee tilattua yleensä EBN:ltä, vitamiinit ja omegat hyvin pitkälti iHerb.comista.Probody kelpaisi!t. Tiina

  3. Fysnet jos tarvii kotikuntosali vehkeitäHelkkarin nopea ja auttava palvelu! Etsivät mulle valmistajaa apunakäyttäen kaikki mitat penkistä jonka tilasin. Kyselin mittoja mm.penkin selkänojan leveydestä ym mitä ei sivuilla näkynyt.Penkki oli tilauksen sisään muutamassa päivässä kotona! Loistava tuote ennen kaikkea.body ois nastat.juspanders

  4. Fitnesstukku on toistaiseksi ainoa mistä olen tilannut ja siihen ollut kyllä tyytyväinen. Vaatteet ja monet muutkin tuotteet ostan mieluummin itse kaupoista, tykkään että saa hypistellä ja sovitella ennen ostopäätöstä. 😀 Mutta oli sitten kyseessä verkkokauppa tai tavallinen kauppa, niin edulliset hinnat ja tarjoukset yleensä vaikuttavat.Probody olis kiva.

  5. Fitnesstukku tuntuu vielä sekavalta ja valikoima on jotenkin sikinsokin laitettuna…. Pitäis perehtyä paremmin mut ei houkuttele kun sivuston rakenne huono…. Muut joita olen selannut ovat kalliita tai suppeita valikoimalta… Ulkomaalaisiin en halua sekaantua eli parhaimmaksi todennut Mass.fi Plussana hyvät tarjoukset, selkeät sivustot, hyvä valikoima ja NOPEA postitus… Body mieluuten..T: JTJT

  6. Tilaan cd:t ja dvd:t useimmiten CdOn.comista, jonka palveluun olen ollut tyytyväinen tässä liki 10 vuoden asiakkuuden aikana. Vaatteita tilaan netistä harvemmin, sillä haluan sovittaa niitä ennen kuin ostopäätökseni teen, erityisesti jos ostan jotain kalliimpaa. Protskujauhoni olen tähän asti ostanut ihan taviskaupasta, mutta nyt olen katsellut sillä silmällä myös netin tarjontaa, esim Fitnesstukkua ja Mass.fi:tä, joista edellä on jo mainittukin. Aika vähän tulee loppujen lopuksi nettikaupoista osteltua, ehkä siksi että haluan ostosaaliin välittömästi mukaani sen sijaan että odottaisin paketin kolahtamista postiluukkuun.ProBody-lehti kiinnostaa eniten.T. Jonna

  7. Ravinteiden ostaminen menee joko kivijalkakaupoista, tai sitten fitnesstukusta. Palvelu pelannut tuolla pääosin jees. eBay:stä on tullut ostettua monenlaista ympäri maailmaa, ja ei ole moitteen sijaa! Useimmiten vielä uusia tuotteita…Mainstream-gigantti saa taas risuja, melkein joka kerta on joutunut tappelemaan oikeuksistaan.Lehdistä kiinnostavat Bodaus sekä ProBody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta