Surffailua, shoppailua, tallailua ja keikkumista

Internet on siitä hieno paikka että siellä pääsee tällainen shop-a-holic toteuttamaan itseään mihin kellonaikaan tahansa… Tuli tässä taas eräänä yönä surffailtua netissä tsekkailemassa erilaisten vaatekauppojen valikoimia ja jotenkin päädyin Sebastian Clothing verkkokauppaan. Sinne jämähdinkin joksikin aikaa, sillä niin nettisivut kuin vaatteetkin olivat todella tyylikkäitä. Päätinkin saman tien laittaa pienen tilauksen sisään ja katsoa miten homma toimii. Vaikka verkkosivuilla lupailtiin nopeaa toimitusta, yllätyin siitä miten nopeaa se todella oli. Paketti oli käsissäni kahdessa päivässä. Vielä kun paketista löytyneet vaatteet olivat todella laadukkaita, olin ostoksiini erittäin tyytyväinen. Näin homman kuuluukin toimia.
Uudet vaatteet ansaitsevat arvoisensa kuvat, joten niinpä sitä lähdettiin juhannuksena kaupungille tallailemaan ja kallioille keikkumaan kameran kanssa. Tässä tulos.
Ensimmäisissä kaupunkikuvissa päällä on Label 23:n Retro Windbreaker.

Kallionkielekkeillä keikuin henkeni uhalla Label 23 t-paidassa.

Sebastian Clothing:n verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ. Tätä verkkokauppaa uskallan kyllä suositella.
Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Surffailua, shoppailua, tallailua ja keikkumista”

  1. Uskallatko suositella jotain treenilaturia?Ei pelkkään salitreenaamiseen vaan käyttöä olisi myös ennen 1-2h aerobisia/anaerobisia treenejä.Maku ja vatsaystävällisyys tietysti plussaa..

  2. Uskallan :)Tarvetta ei siis ole niinkään pumppituotteelle vaan enemmänkin energiaa ja buustia antavalle tuotteelle?Mulla on itsellä tällä hetkellä käytössä Mania! Se on ihan toimiva ja hyvänmakuinen. Antaa energiaa treeniin ja auttaa jaksamaan treenin loppuun asti.Talvella käytin Anabolic Beast:ia ja Hemo Ragea joita molempia höystin vielä lisä DMAA:lla. Noista saa todella hyvin energiaa ja treeniä ei millään malttaisi lopettaa, vaan tekisi mieli jatkaa ja jatkaa 🙂 DMAA tullaan varmaan kieltämään lähiaikoina, joten niiden suhteen kannattaa olla nopea ;)Paljon on kehuttu myös Graze:a. Itse en ole sitä vielä testannut, mutta aikomus olisi…Monia muitakin toimivia toki on, mutta nuo nyt olivat päälimmäisinä mielessä…

    • Kiitoksia tästä. Eiköhän noilla vinkeillä pääse ainakin lähelle. Kokeilemallahan ne itselle sopivat sitten vasta löytyy.

  3. Tarkoitit varmaan Crazea. 😉 Otin tänään ensimmäisen kauhan (1kpl) ja vähän epäilin että riittääkö tuo kun DMAA:ta on tullut otettua 80-100mg annoksia jo ties kuinka pitkään. No riittihän se. Se on ihan erilainen kuin Jack3d/DMAA tabut. Lämmöntuotto on järkyttävä, energiaa riittää vaikka mihin, pumppi oli myös ällistyttävä ja voimaa tuntui olevan reilusti vaikka dietti päällänsä onkin ja kaksi treeniä päivässä. Suosittelen kyllä lämpimästi! Jos lukee pakkotoistoa, niin suurin osa sanoo sen olevan parempaa kuin Jack3d/DMAA. Tämä tuote myös toimii suurimmalla osalla, kun jaska taasen ei. Edellisestä sapuskasta oli 2tuntia kun vetäsin tämän, 30min sisällä salille ja wow!3dl vettä ja yksi scooppi jauhoa. PPS Shopissa tarjouksessa, laittakaahan tilaukseen. DMAA:ta saa myös 40mg napeissa kyseisestä firmasta, Fusion Supplements merkkistä. Vaatinee kofutabut kaveriksi.

    • Joo Crazea tarkoitin :)Kyllä sitä kokeilla tosiaan vois. Jos nyt joku PPS Shopista tämän sattuu lukemaan, niin mulle voi lähettää purkin Crazea testattavaksi, arvostelen sitten täällä blogissa 😉 Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla [email protected]

  4. Metallisydän, haastan sut seuraavalla bulkki kaudella ottamaan maastavedon mukaan ohjelmaan! Siis sen perinteisen maasta vedettävän ei pukeilta. Sulla lagaa jalat eniten, joten kokeilepas maastavetoa kapealla jalka-asennolla. Ottaa reisiin melkoisen hyvin. Välillä myös sumona. Kiloilla ei alussa merkitystä, teet vaikka 6-8 toiston settejä. Voisin jo luvata, että takareisiin tulee massaa hyvin. Alussa voi tuntua kapea-asento oudolta mutta siihen tottuu nopiaan. Kuvittelet että työnnät jalat maasta läpi. Niin ja lopeta ne muut heilumiset ja keskity bodailuun! 😉

    • Haa, olen sua edellä! Maastaveto (ihan maasta asti) on jo jonkin aikaa kuulunut ohjelmaan ja nimenomaan kapealla jalka-asennolla 🙂 Takareisissä tuntuu hyvin :)Muita heilumisia en lopeta, vaikka ne hiukan bodailua haittaakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta