Varustautumista pahan päivän varalle…

Ensimmäinen rugby-turnaus toukokuun lopussa antoi hieman tuntumaa siitä, mitä tänä kesänä on oikein luvassa…

Itse pelaaminen on aivan mahtavaa, harvasta asiasta saa samanlaisia kiksejä kuin siitä kun pääsee murtautumaan pallo kainalossa vastustajan linjan läpi, taklaamaan oikein kunnolla tai puskemaan vastustajan pois ruckista. Siinä ei pieniä kolhuja edes huomaa. Pelipäivän iltana oli kuitenkin koko ukko melkoisen romuna, kylmäpakkausta ja puristussidettä sai laittaa jos johonkin. Onhan siinäkin toisaalta oma hienoutensa, ainakin niin kauan kun ei mitään vakavampaa loukkaantumista tule, tietää antaneensa kentällä kaikkensa. Päätin kuitenkin varustautua kunnolla seuraavia turnauksia varten ja laitoin hieman roippeita tilaukseen EBN:stä.

Vasemmalla kasa pikakylmäpakkauksia, jos vaikka siellä kentällä ihan oikeasti sattuu johonkin niin että sen huomaa ennen iltaa… Noista saa kätevästi pientä ensiapua vaikkapa nyrjähtäneelle nilkalle.

Oikealla sitten kylmä-kuuma-pakkauksia. Isoja ja vielä isompia 🙂 Käteviä säilyttää pakastimessa ja sitten sitoa kipeytyneen lihaksen päälle antamaan kylmähoitoa. Noita voi käyttää myös kuumapakkauksina heittämällä hetkeksi mikroon. Käteviä tulehtuneiden lihasten hoitoon, ensin kylmää, sitten kuumaa ja taas kylmää…

Sairaan kätevä muuten tuo oikeassa alanurkassa oleva fysiopussi. Sinne saa sujautettua kylmäpakkauksen sisään ja kiristettyä elastisella nauhalla tiukkaan kipeytyneen paikan ympärille. Ei tarvitse käyttää erikseen ideal-sidettä. Noita pitää saada lisää 🙂

Ja sitten vielä urheiluteippiä ja kinesioteippejä. Ranteet aion ainakin teipata kunnolla seuraavaan turnaukseen…

Samalla tilasin myös ämpärillisen proteiinijauhoa, laadukasta isolaattia, se kun on melkoisen edullista ja muutaman proteiinipatukan herkutteluun 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta