Metallisydän – Miesten muodin suunnannäyttäjä

Olen täällä blogissa tasaiseen tahtiin kirjoitellut vaatteista ja pukeutumisesta. Aika suuressa määrin noissa jutuissa on pyörineet Gaspin hupparit, Gazozin farkut ja Eckon ja Tapoutin t-paidat, niistä kun vaatevalikoimani suuressa määrin on koostunut. Laitetaanpa tällä kertaa peliin hiukan jotain muuta. Älkää pelätkö, Gaspista, Gazozista ja Eckosta en luovu, mutta laajensin vaatevalikoimaa hankkimalla hiukan jotain muutakin niiden rinnalle.
Housut ja kengät Jack & Jones.
Paita ja vyö Kappahl

Housut ja kengät Jack & Jones.
Takki, vyö ja paita Kappahl.

Kengät Jack & Jones.
Chinot, vyö ja paita Kappahl.

Kengät Jack & Jones.
Chinot, vyö ja paita Kappahl.

Housut ja paita Jack & Jones.
Totti-kissa kuvausrekvisiittaa.

Siinä osa uudesta vaatevalikoimasta. Vielä pitäisi uusi kevättakki ja siistit mustat kengät hankkia. Niin ja urheiluvaatteitakin tarvisi hankkia lisää. Ja onhan Eckoltakin taas tullut hienoja uusia paitoja… Kuka alkaa mun vaatesponsoriksi? 😉

Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Metallisydän – Miesten muodin suunnannäyttäjä”

  1. Todella hyvin sopii noi kaikki sulle. Etenkin noissa vaaleissa pitkähihaisissa kääntäisit ainakin mun pään jos kadulla törmättäis :)Käytätkö muuten mitään koruja?

  2. Niin onnistuneita stailauksia, hyvä sinä! Tykkään muuten tosi paljon sun blogista, kun jaksat postailla tällaisia erilaisia juttuja, vaikka treenitkin toki kiinnostaa.- Pohjosen tyttö

  3. Komppaan edellisiä, ja kyllä, olet aivan sairaan hyvännäköinen!!:)Oon rehellinen nyt, mutta kyllä vaan nuo vaatteet noissa kuvissa näyttää sata kertaa paremmilta kuin nuo gaspit ym…. Ne on niiiiiiiin nähty 😀 😀 Mutta siis, pidä toi!:)-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta