Jalkasuperia

Tällä viikolla on ollut vuorossa erilaisia erikoistekniikoita jokaisessa treenissä ja vielä mahdollisimman paljon. Töiden vuoksi en ole ehtinyt kuin yksiin rugbytreeneihin joten päätin treenata jalat kahteen kertaan. Molemmat jalkatreenit vedin samalla kaavalla.

Ensimmäisenä liikeparina oli kyykky ja jalkaprässi. Ensin kyykyssä kova sarja, josta suoraan, ilman taukoa prässiin. Viisi settiä sai jalat jo kohtalaisen tukkoon.

Seuraavana vuorossa oli pudotussarjat Hackissa. Tein liikkeen jalkaterät V-asennossa, jolloin saan kohdistuksen reiden ulkosyrjälle. Toki se muuallakin etureidessä tuntuu, mutta mukavasti polttelee tuolla ulkosyrjällä. Kolme pudotussarjaa riitti ja kävely oli jo melkoisen tönkköä…

Reisitreeni palkittiin tutulla GHR-reidenkoukistus-liikeparilla ja pudotussarjoilla reidenojennusta. Puhti alkoi jo olla kohtalaisen lopussa mutta väkisin vielä pohkeille pudotussarjaa ja supersarjaa. On se saatana jos ei ala tukottaa…

Nyt starttaa sitten pidempien suorien sarjojen viikko. Malttaakohan sitä millään jättää erikoistekniikat taas pois…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta