Täydennystä lisäravinnekaappiin

On se kumma miten tuo lisäravinnekaappi tuntuu tarvitsevan täydennystä vähän väliä. Tuntuu kuin siitä ei olisi aikaakaan kun juuri tilailin vaikka mitä… No mutta eipä siinä auta muu kuin hankkia lisää ettei pääse kesken loppumaan 🙂

Tällä kertaa tein saman tien kaksi tilausta, Manniselta jauhot ja EBN:ltä pillerit.

Manniselta laitoin tilaukseen maailman parasta palkkaria, Anabolic Overdrive 2:ta, CitruPurea ennen treeniä otettavaksi ja EAA+:aa treenin aikana nautiskeltavaksi. Jälkitilaukseen laitoin vielä pari purkkia Mania!:a treenilaturiksi.

EBN:ltä puolestaan Omega 3:a, monivitamiinia, aivan sairaan herkullisia salmiakin makuisia D-vitamiineja ja kokeeksi Wirta-energiapillereitä. Saapa nähdä miten ne toimivat tällaiselle energiajuoma-addiktille 🙂

Monenlaista muutakin jauhoa ja pilleriä kaapin syövereistä löytyy ja kirjoittelenkin tässä lähipäivinä jutun kaikista käytössäni olevista lisäravinteista.
Niin ja Mannisen paketista löytyi aivan mahtava bonus, Mannis-pipo!
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Täydennystä lisäravinnekaappiin”

  1. Tuo Mannisen palkkari on kyllä ihan huippua! En oikein pysty noita protskujuttuja juomaan, mutta tuo on tosi namia :p Ja täällä keikutaan myös lenkillä ja välillä treeneissä samanlainen Manne- pipo päässä 😀

    • Se on kyllä tosi hyvää, niin maullisesti kuin muutenkin. Selkeän eron huomaa palautumisessa verrattuna ”normipalkkariin”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta