Treeniä, treeniä ja lisää treeniä. Siitä Metallisydän nauttii!

Mahtava treeniviikko takana. Yhteensä viime viikkoon kertyi kuusi salitreeniä, neljät rugby-treenit ja päälle pari aerobista treeniä. Muiltakin osin oli oikein mukavaa ja kevätkin on tulossa. Elämä hymyilee.

Salitreenien osalta vuorossa oli lyhyiden raskaiden sarjojen viikko, sarjojen pituuden pyrin pitämään maksimissaan kuudessa toistossa, mielellään neljässä. Mukavalta tuntui ja melkein joka treenissä jossakin liikkeessä liikkui ennätyspainot. Isoa edistystä ei painomäärissä ole tullut, mutta kun sen suhteuttaa siihen että painan nyt vähemmän kuin moneen vuoteen (esim. vuosi sitten omaa painoa oli yli 10 kiloa enemmän kuin nyt), olen kehitykseen ihan tyytyväinen.

Rugbyn osalta viikolla oli kahdet ”perustreenit” ja lauantaina vierailevan valmentajan pitämät 2 x 2 tunnin rajummat treenit. Noiden lauantain treenien jälkeen olinkin kohtalaisen romuna, kaikkia paikkoja särki, muutamasta paikasta valui veri ja taisi siinä pieni aivotärähdyskin jossakin välissä tulla… Mahtavat treenit, kiitos Pori Rugby Lollers & Bombers sekä Drew!

Bombers_Lollers

Pori Rugby Lollers & Bombers:n alkeiskurssi alkoi viime viikolla ja jatkuu tällä viikolla, vielä ehtii mukaan. Treenit siis tiistaina ja torstaina Porissa Herralahden pikkukentällä 18:00 – 19:30. Kurssi on maksuton ja mukaan tarvitan vaan verkkarit ja lenkkarit. Kaikki mukaan, takaan että on hauskaa!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Treeniä, treeniä ja lisää treeniä. Siitä Metallisydän nauttii!”

    • Siis mähän oon teräsmies! (Oikeesti oon Batman)Mahtavia viikkoja tollaset kun ehtii treenaamaan kunnolla. Kyllä se silti kieltämättä kropassa tuntuikin että paljon tuli treenattua, varsinkin kun treenit ei ollu mitään kevyitä höpöhöpötreenejä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta