Keksi Metallisydämelle slogan!

Kaikilla vakavastiotettavilla nettisivuilla, blogeilla ja muilla härpättimillä on iskulause tai jonkinlainen slogan. Nyt on aika kehittää sopiva iskulause myös Metallisydämmelle! Siinä saatte te, rakkaat lukijat auttaa. Laitetaan siis pystyyn iskulausekilpailu!

Iskulause voi olla millainen tahansa. Tässä pari itse kehittelemääni ehdotusta:

Iskulause voi siis olla ihan millainen tahansa, kunhan se kuvaa tätä blogia edes jotenkin. Paras ehdotus pääsee Metallisydämen blogin iskulauseeksi ja sen kehittäjä saa tavarapalkinnon lisäksi ikuista kunniaa. Tavarapalkintona toimii uusin Body-lehti, purkillinen EBN:n huippulaatuista 100 mikrogrammaista D-vitamiinia ja neopreemipehmusteiset vetoremmit.

Nyt siis luovuutta kehiin ja ehdotuksia satelemaan! Mitään rajoitusta ei ole, heitä niin monta ehdotusta kuin keksit! Aikaa osallistua on maaliskuun loppuun. Voittaja ja Metallisydämen blogin uusi iskulause julkaistaan huhtikuun alussa.

Metallisydän

43 vastausta artikkeliin “Keksi Metallisydämelle slogan!”

 1. Metallisydän – kova joka tavalla:DDD tiiän, oon nero, en tarvii ees palkintoo

 2. Metallisydän – no ei saatana…Metallisydän – lihat tiskiin!Metallisydän – kovaa kuin kiviMetallisydän – luomulihaa suoraan tilalta (hähä ;D) – Annie (tunteettomuus.blogspot.com)

 3. Metallisydän – Tunteella ja tuskallaMetallisydän – Kalju Koo KehonrakentajaMetallisydän – Heart Full of FireLeena

 4. Metallisydän – Voimaa kuin raatteentiellä! /Metallisydän – Voimaa ja tunnetta kuin raatteentiellä!-Seppä

 5. Metallisydän.fi – there’s no builder like bodybuilder! Metallisydän.fi – enemmän kuin pelkkä blogi. Metallisydän.fi – kerralla oikein. Metallisydän.fi – liha on hyväksi! Metallisydän.fi – tunnistettava muutos. Metallisydän.fi – blogi kaikille teille. Metallisydän.fi – nostetaan mitä halutaan! Terv. SloganMaster

 6. heikot sortuu elontiellä.rautaa ei nöyristellä-sitä nostetaan saatana!!! niminerkki king arthur

 7. Klassinen lauseenparsi: Metallisydän – ”Lihaa säästämättä – Laadusta tinkimättä”, toimisi mielstäni hyvin, huumoriakin löytyisi blögin tapaan.

 8. Metallisydän – Tavoitteena täysliha PorilainenMetallisydän – Bodaava PorilainenMetallisydän – Porilainen täyslihallaMetallisydän – Se lihaisa Porilainen 🙂 (Oma suosikki)

 9. Metallisydän – Mies ja Muskle Metallisydän – Mulkke tiskiin Metallisydän – Vitut nussin Metallisydän – Nainen se huokaa Metallisydän – Se sykkii Metallisydän – Munkki mieheksi Metallisydän – Mies munkiksi Metallisydän – Jumalasta seuraava Metallisydän – Kaikki paitsi erektio on turhaa Metallisydän – Eternal Erection Metallisydän – Tavoitteena erektio Metallisydän – Falloskammio Metallisydän – Nahkaa säästämättä Metallisydän – Ylivoimainen Metallisydän – Ylivertainen Metallisydän – Kaiken arvostelun yläpuolella Metallisydän – Se treenattu Metallisydän – Akat paskaaNoista joku hope this helps ”Metallisydän – vittu mitä paskaa” kyllä hyvä kakkonen mun ehotusten jälkeen.

 10. – Massive Calories, zero fat. Impossible made possible?- Kasvu on ikuista.- Pumping for Gold.- Ein pump, ein rahka, ein blog. (Sori, meni mauttomuuden puolelle :)- kuka ihmeen Chuck Norris?- Vatsan kautta- Jos pidät parhaasta- Mitäköhän helvettiä-I

 11. Mr.Metalliperse, muutama juttu. A) Olet varmasti huomannut suuren suosion minkä Intermitteng Fasting on saavuttanut pakkiksella että musklella. Hyvä. Haastan sut kokeilemaan sitä ainakin osan dietistä. Olet kokeillut pussikeittoja ja ties mitä Auschwitzin näännytyksiä, nyt voisit kokeilla tätä. Vaikka sitten hieman modattuna, eli EAA:t paaston aikana, jos pelko on kataboliasta. Uskoisin, että sulla tirisee rasva aika mukavasti tällä systeemillä. Motivaatio pysyy korkealla kun kokeilee uusia juttuja. Vaikka sinuna olisin kyllä jatkanut offia kesän yli maltilliseen tapaan.. B) Miksi keskityt selän kehittämiseen, kun jaloista puuttuu massaa? Aloita normaali maastaveto kapealla tai sumona, niin jalat turpoaa. Katsele Evan Centopanin vinkkejä, maastavetoa pitkiä sarjoja ja reidet räjähtää kasvuun. Ei niillä nostetuilla kiloilla ole mitään merkitystä, turhaan häpeät pieniä painoja. Sä et ole mikään voimailija.

  • Terse!A) Joo olenhan tuon huomioinut. Monenlaista on tosiaan tullut kokeiltua ja tulee vastakin. Nautin testata erilaisia juttuja ja tuntea miten kehoni niihin reagoi. Samalla oppii aina jotain uutta itsestään ja kehostaan. Tuo on ihan mahdollinen testattava jossakin vaiheessa mutta tänä keväänä mennään ihan perinteisellä systeemillä ja hitaasti. Otan tällä kertaa pitkästä aikaa aerobiset juoksemisen ja intervallien muodossa mukaan kuvioihin ihan jo nostaakseni juoksukuntoa rugbykauden alkua ajatellen. Tällä kertaa en siis lähde kokeilemaan mitään extremeä, mutta ehkä ensikerralla… ;)B) Kyllä sieltä selästäkin puuttuu paksuutta jalkojen ohella. Mutta voihan noita kokeilla, ei siitä varmasti haittaakaan ole, tiedä vaikka tulisi kehitystä 🙂 Ja ei, en häpeä pieniä painoja, pyrin treenaamaan mahdollisimman puhtailla tekniikoilla niinkään painomääristä välittämättä. Ei juurikaan voisi vähempää kiinnostaa jos käyttämäni painot on jonkun mielestä pieniä. Kuten sanoit, en ole voimailija.

 12. Hyvin kirjoittelet, mutta tässä minun versioniMetallisydän -Lässytystä jo vuodesta xxxx–A

 13. metallisydän – harder, faster, stronger (slogan sopii myös uuteen rugby harrastukseesi –> faster) -sloganmaster-

 14. metallisydän- body of metal, heart of goldmetallisydän- body of metal, heart of gold..juust kidding

 15. Metallisydän – Turpa kiinni ja treenaamaan!Metallisydän – Suu suppuun ja salille!Metallisydän – Rahkaa ja kovia rautojaMetallisydän – Sekaisin raudoista/levypainoista/salista/bodauksesta (valitse joku, huomaa intertekstuaalinen viittaus elokuvaan sekaisin marista…)Metallisydän – Ei selittelyjä kaipaasiinä jotain 😀

 16. Metallisydän – The man of steelMetallisydän – Passion for bodybuildingMetallisydän – Rautakin nöyrtyy

 17. metallisydän – natural bodybuilder (muistatko elokuvan natural bornkillers) -sloganmaster-

 18. metallisydän – häpeämätön bodarimetallisydän – tikut jalat, suuri vatsametallisydän – treeniä ja ajatuksiametallisydän – tunteikas bodari-ispe-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta