Hyvää naistenpäivää!

Äärimmäisen hyvää ja ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille!

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Hyvää naistenpäivää!”

  1. Kiitos, tulipa hyvä mieli! Kiva, että joku jaksaa vielä toivotella.- Kendra

    • Manninen: Pidän Manninen Nutraceuticals:n omia tuotteita todella korkealaatuisena ja minulla onkin useita niistä käytössä (AO2, EAA+, Mania! yms.)Fitnesstukku: Laaja valikoima, jossa mukana myös kaikenlaista höpöhöpöä. Tietyt perustuotteet edullisia ja niitä tulee joskus tilattua (kreatiini, glutamiini yms.)Astmi: Äärimmäisen hyvä asiakaspalvelu, kohtuulliset postikulurajat ja vaihtuvia tarjouksia. Tulee tilattua monia erilaisia juttuja testattavaksi (herkullisten patukoiden lisäksi)Mass: Perusjauhot edullisia (hera, reco). Käytin niitä useamman vuoden, mutta nyttemmin olen vaihtanut laadukkaampiin jauhoihin. Laajat valikoimat ja nopeat toimitukset. Hassuna yksityiskohtana nuo aina näkyvissä olevat ”normaalihinnat” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta