Kädet ylös, pelisi on pelattu!

Snow Rugby -viikonlopusta Jyväskylässä on selvitty. Olo sunnuntai-iltana kotiin päästessä oli kutakuinkin tällainen:

Pelasin Snow Rugbyssa siis elämäni ensimmäiset rugby-pelit. Oli mahtavaa päästä pelaamaan oikeasti täysillä, taklaamaan ja ottamaan taklauksia vastaan.

Fiilis oikeassa pelissä on ihan eri kuin harjoituksissa, joissa ei luonnollisesti taklata täysillä. Voitot jäi miesten joukkueelta tällä kertaa saamatta, mutta alle vuosi sitten perustetulle seuralle pelikokemus keväällä alkavaa kautta varten on kultaakin tärkeämpää. No okei, kyllähän se vituttaa, varsinkin kun kaksi matsia oli selkeästi meidän painostusta ja ne olisivat olleet ihan voitettavissa. Onneksi Porin naiset ottivat kaksi komeaa voittoa niin me miehetkin päästiin siinä sivussa sitten nauttimaan voitonhurmasta 🙂

Vähän lisää pelikokemusta ja varmuutta peliin, niin Suomen rugby-scene tulee tuntemaan nimen Pori Rugby Lollers and Bombers!

Ja sitten arvonnan pariin. Puolen miljoonan sivunavauksen kunniaksi oli TÄÄLLÄ arvottavana uusimmat Body ja ProBody -lehdet. Nyt arvonta on suoritettu ja voittajat ovat selvillä.

Tällä kertaa Body-lehti meni nimimerkille Anne

ja

ProBody-lehti nimimerkille Janne

Onnea voittajille! Laittakaapa osoitetietonne sähköpostilla osoitteeseen jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan lehdet postiin.

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kädet ylös, pelisi on pelattu!”

  1. Voittoja tai ei, niin rugbyä on varmaan ihan mahtava pelata! Hiukan ryhtyi täälläkin kuumottamaan, voi kun asuis lähempänä mestoja niin ois mahdollisuus kokeilla. Onnea naisille parin vastuksen päihittämisestä, kyllä estrogeenissäkin näköjään on voimaa 😉

    • On se kyllä mahtava laji, vei mut mennessään heti alusta alkaen ja nyt vielä enemmän kun pääsi tosissaan pelaamaan :)Kyllä estrogeenissä voimaa on 🙂 Ihan pelottaa jos joutuu joskus meidän naisia vastaan tosissaan pelaamaan, sellasia niittejä ne välillä vastustajille anto 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta