Fiilistelyä ja tassuttelua

Huomenna lähdetään Jyväskylään ja lauantai-aamuna siellä räjähtää kun Suomen kovimmat kundit ja tiukimmat tytöt ottavat yhteen rugbyn merkeissä! Oon ihan innoissani, varsinkin kun eilen saatiin joukkueen pelipaidat. Vittu me jyrätään kaikki!

 
 

Raporttia turnauksen kulusta ja siitä kuka jyräsi ja kenet seuraa ensiviikolla. Nyt vielä tämän viikon tassutreenin pariin…

Käpälätreeni alkaa useimmiten lempihauisliikkeelläni scott-laitteella. Jotenkin siinä saan niin mahtavan polton hauiksiin erityisesti pudotussarjoilla…

Siitä on hyvä jatkaa selkä seinää vasten tehtävällä hauiskäännöllä. Tässä liikkeessä käytän hieman normaalia leveämpää otetta, jolloin liike kohdistuu mukavasti hauiksen sisäsyrjään. Painomäärä on hivenen pienempi kuin kapeammalla otteella tehtäessä mutta kuka siitä välittää 🙂

 

Seuraavana liikkeenä istuen tehtävä hauisliike vuorotahtiin. Tässäkin tykkään käyttää pudotussarjoja, mutta tällä kertaa kuitenkin ihan tavallisia suoria sarjoja ilman mitään kikkailuja.

Ja loppuun eristävä liike hauiksen huipulle, vinopenkillä vatsallaan maaten. Tarkoitus on pitää olkavarret suorina koko liikkeen ajan eikä hakea vauhtia heilauttamalla.

 

Hauiksen jälkeen on ojentajan vuoro. Alkuun lämmittelyä taljassa useamman sarjan verran.

Ojentajatreenin pääliike on dippi. Tällä kertaa pudotussarjoja siinäkin 🙂

 

Ja loppuun vielä ojentajaa taljassa köydellä. Sitten onkin kädet pumpissa ja aika siirtyä pukuhuoneen puolelle pullistelemaan 🙂

 
Ja muistakaas edellisen kirjoituksen bilearvonta!
Aikaa sunnuntaihin asti!
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Fiilistelyä ja tassuttelua”

  1. Miltä firmalta paidat on tilattu?Oon tässä kovasti pohtinut, että kuinka autio toi sali on missä käyt! Puitteet näyttää olevan kunnossa, mutta muita ihmisiä ei just taustoilla vilahtele, ja pukuhuonekin ammottaa tyhjyyttään. Vai onko tähän lyhyt vastaus, ”hei, sali on Ulvilassa” 😉

    • Paidat on Olorun:lta.Lyhyt vastaus salin tyhjyyteen on, että ekana kun meen salille, heittelen niska-perse-otteella kaikki hiipparit pihalle. Käy myös alkulämmittelystä.Oikea vastaus taas on, että ei siellä kauheata ruuhkaa ole koskaan, mutta aamupäivisin saa kyllä treenailla melko rauhassa 🙂 Jos haluan ihmisiä nähdä, suuntaan saman ketjun ”pääsalille” Porihallille. Siellä väkeä riittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta