Tykit tissit

Joku jo pelästyi rugby-kirjoituksesta että salitreeni olisi jäämässä taka-alalle. Ei suinkaan! Enemmänkin päinvastoin. Salitreenejä tulee edelleen vähintään se kuusi viikkoon ja intoa ja virtaa riittää. Nyt pidän kuitenkin viikonlopun ajan totaalilepoa kaikesta urheilusta kun tuntuu tuo flunssa yrittävän tehdä come backia, jos vaikka saisin levättyä sen pois 🙂 Ensiviikonloppuna kun pitää olla superkunnossa rygbyturnauksessa 🙂

Tässä hiukan tissitreeniä loppuviikolta.

Pohjalle kunnon lämmittelyt jumppakeppiä heilutellen ja pyöritellen sekä kevyitä sarjoja tehden ja sitten ensimmäisenä liikkeenä vinopenkki.

Ensin pohjalle pari lyhyttä kovaa sarjaa isommilla painoilla…

…ja sitten pieni painojen vähennys ja kolme kunnon supersettiä vino/tasapenkkiä restpauseineen. Voin kertoa että tissejä poltti tuon jälkeen vaikka yksin treenatessa ei tasapenkkiä ihan failureen asti voinutkaan vetää…

 

Seuraavaksi siirryin käsipainojen pariin. Ei tarvinnut kuvitellakaan kovin isoilla painoilla enää pystyvänsä tekemään, joten hillityillä painoilla ja hyvällä tuntumalla muutama sarja.

Rintatreenin loppuun vielä rutistuksia käsipainoilla ja peck-deck:ssä. Sitten olkapäätreenin kimppuun…

Astmissa oli viikko sitten postikulutarjous, jonka hyödynsin tilaamalla purkillisen DMAA:ta. DMAA:han on lyönyt itsensä viimeaikoina läpi treenibuustereissa. Itsekin olen kokeillut muutamaa laturia joissa DMAA on ollut yksi ainesosa ja hyvin on potkineet. Saapa nähdä millaista potkua tällä saa treeneihin 🙂

Mukaan luonnollisesti suurinta proteiinipatukkaherkkua mitä maa päällään kantaa 🙂

Astmin postikulutarjous jatkuu kuun loppuun asti, käyttäkäähän muutkin se hyväksenne!.

Metallisydän

11 vastausta artikkeliin “Tykit tissit”

  1. Moi! Kiitos hyvästä blogista. Tätä on ollut kiva lueskella. Olen seurannut ”touhujasi” pari vuotta ja haluaisin tietää miten olet muuttanut treenausta / ravintoa vuoden aikana, koska kun katsoo kuviasi niin kehitys vuoden takaisista dieettikuvista oli melkoinen. Valaiseppas meitä sinun fanejasi mitä olet tehnyt toisin jne. Jatka samaan malliin. t:peku

  2. Kiva että olet jaksanut lueskella juttujani :)Tein tuolloin noin vuosi sitten muutoksia monelle eri osa-alueelle, jotka ovat varmasti kaikki edesauttaneet kehitystä. Tosin täytyy todeta että noissa dieetin lopetuskuvissa keho on aivan tyhjä mikä saattaa omalta osaltaan aiheuttaa illuusiota suuremmasta kehityksestä kuin mitä todellisuudessa onkaan tapahtunut. Jotain on kuitenkin tapahtunut ja olen itse todella tyytyväinen viimeisen vuoden kehitykseen :)Itse treenissä jätin suurilla painoilla repimiset lähes kokonaan pois ja olen nyt keskittynyt enemmän tuntumaan treenattavassa lihaksessa ja liikkeen puhtauteen kuin käytettäviin treenipainoihin. Se ei tarkoita sitä, että pelkästään pumppailisin pikkupainoilla, mutta en juuri koskaan treenaa niin isoilla painoilla että suoritustekniikka siitä kärsisi.Lisäravinteissa tein vaihdoksen laadukkaampiin tuotteisiin. Olen äärimmäisen tyytyväinen tällä hetkellä käyttämääni palkkariin, Anabolic Overdrive 2:een. Lisäproteiinin vaihdoin herakonsentraatista isolaattiin ja lisäsin myös muita lisäravinteita säännölliseen käyttöön, kuten beta-alaniinin laturin mukaan ja aminohappoja treenin aikana nautittavaksi.Ravinnon puolella olen koko vuoden syönyt melko tarkasti. Hyvin harvoin olen poikennut suunnittelemastani ruokavaliosta. Teen ruokani itse puhtaista raaka-aineista ja pidän hiilihydraattimäärät maltillisina. ”Roskaa” olen syönyt äärimmäisen harvoin.Olen pysynyt terveenä mitä nyt juuri viimeaikoina flunssa on häirinnyt treenejä. Olenkin pystynyt treenaamaan paljon ja kovaa. Suuren treenimäärän on sallinut hyvä palautuminen, jonka uskon olevan juuri hyvien lisäravinteiden sekä tarkan ja säännöllisen syömisen ansiota.

  3. ”Olen äärimmäisen tyytyväinen tällä hetkellä käyttämääni palkkariin, Anabolic Overdrive 2:een.”Vaihdoin hyvän palkkarin tähän. Huomasin ettei se hyvä palkkari ollutkaan niin hyvä. AO2 varmaan puolitti palautumisajan. Ja sinä olit palkkarin vaihtamiseen osasyyllinen 😀

    • Otan mielelläni osan vastuusta 🙂 Itse huomasin myös melkoisen eron edellisen palkkarin ja AO2:n välillä.

  4. Oon seuraillu blogias jos jonkun aikaa ja todennut, että sulta löytyy varmasti asialliset vastaukset mun pariin vaatimattomaan kysymykseen 🙂 Eli oon alottanut toteuttamaan ”unelmaani” elämää kehonrakentajana (Harraste mielessä) ja ongelmia tuli heti alkuun syömisen kanssa. Pari kysymystä seuraavaksi : Mittaa mulla on 170 cm ja painoa huimat 50kg. Paino alkaa nousta kun kalorit on kutakuinkin 2300. Miten nuo makrot kannattais laittaa? Proteiinia tulee helposti liikaa.. oon pyrkiny pitää ne siinä 110-120g joka on melkeen 2,5kg painokilo, rasvaa 70g ja loput hiilareista.On vaan aika hankalaa syödä vain 120g proteiinia, kun hiilareita pitäs saada n. 300gVoinko ottaa protsua huoletta enemmänkin, vai onko siitä munuaisille yms. jotain negatiivisia vaikutuksia?

    • No asialliset ja asialliset, mutta katotaan :)Saat kyllä huoletta nostaa painoa. En ole mikään lääkäri tai asiantuntija muutenkaan, mutta kyllä mielestäni voit nostaa proteiinimäärää. Ei se kovin helposti munuaisten päälle käy. Rasvamäärä on mielestäni ihan ok, jos se on pääosin hyvistä lähteistä saatavaa rasvaa. Osan hiilareista vaihtaisin kyllä proteiineihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta